Logo UNISA

Pubblicazioni


2017
Articolo in rivista
A new label-free impedimetric aptasensor for gluten detection
FOOD CONTROL. Vol. 79. Pag.200-206
ISSN:0956-7135.
Malvano, Francesca; Albanese, Donatella; Pilloton, Roberto; Di Matteo, Marisa
Digital Object Identifier (DOI): 10.1016/j.foodcont.2017.03.033
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85017178302
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2017
Articolo in rivista
Effect of bug damage and mold contamination on fatty acids and sterols of hazelnut oil
EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY. Pag.651-658
ISSN:1438-2377.
Memoli, Antonia; Albanese, Donatella; Esti, Marco; Lombardelli, Claudio; Crescitelli, Alessio; Marisa Di Matteo, ; Benucci, Ilaria
Digital Object Identifier (DOI): 10.1007/s00217-016-2778-x
Codice identificativo ISI: WOS:000397040300012
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-84984830674
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2017
Articolo in rivista
Chemical composition and antioxidant properties of five white onion (Allium cepa L.) landraces
JOURNAL OF FOOD QUALITY. Vol. 2017. Pag.1-9
ISSN:0146-9428.
Liguori, Loredana; Califano, Rosa; Albanese, Donatella; Raimo, Francesco; Crescitelli, Alessio; Di Matteo, Marisa
Versione online
Digital Object Identifier (DOI): 10.1155/2017/6873651
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85013413487
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)