Publications

Marisa DI MATTEO Publications


2007
Articolo in rivista
Ottimizzazione e studio della shelf life di alici marinate
INDUSTRIA CONSERVE. Vol. 1. Pag.63-67
ISSN:0019-7483.
D. ALBANESE; D. CACACE; DI MATTEO M.
Show it in Product Database (IRIS)
2007
Articolo in rivista
Effects of innovative dipping treatment on the cold storage of minimally processed Annurca apples
FOOD CHEMISTRY. Vol. 105. Pag.1054-1060
ISSN:0308-8146.
ALBANESE D.; CINQUANTA L; DI MATTEO M
Digital Object Identifier (DOI): 10.1016/j.foodchem.2007.05.009
Codice identificativo ISI: WOS:000249061700022
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-34447520498
Show it in Product Database (IRIS)
2007
Articolo in rivista
Physical and chemical changes in minimally processed green asparagus during cold-storage
FOOD CHEMISTRY. Vol. 101. Pag.274-280
ISSN:0308-8146.
ALBANESE D.; RUSSO L; CINQUANTA L; BRASIELLO A; DI MATTEO M
Digital Object Identifier (DOI): 10.1016/j.foodchem.2006.01.048
Codice identificativo ISI: 000242139900039
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-33746928739
Show it in Product Database (IRIS)
2007
Brevetto
Imballaggio attivo per il trasporto di vegetali.
RM2007A000345
DI MATTEO M.; CRESCITELLI A; ALBANESE D
Show it in Product Database (IRIS)
2007
Contributo in Atti di convegno
Screen printed biosensors for monitoring of alcoholic fermentation.. Pag.80-80
Effost
lisbona 14-16 novembre 2007
DI MATTEO M.; M.R. MONTEREALI; R. PILLOTON; W.VASTARELLA AND M. DI MATTEO
Show it in Product Database (IRIS)
2007
Contributo in Atti di convegno
Instrumental texture analyses to evaluate the freshness of fish products. Pag.53-53
AERC 2007, 4th Annual European Rheology Conference
Napoli, 12-14 Aprile
ALBANESE D.; FALIVENE B; DI MATTEO M
Show it in Product Database (IRIS)
2007
Contributo in Atti di convegno
Microwave drying of aubergine (Solanum Melongena) slices:kinetic and quality changes. Pag.97-97
Effost
Lisbona
M. FARINA; ALBANESE D.; L. CINQUANTA; G. CUCCURULLO; M. DI MATTEO
Show it in Product Database (IRIS)
2007
Contributo in Atti di convegno
Influence of biodegradable pot on flavour developed from aromatic plants. Pag.54-54
Effost
lisbona 14-16 novembre 2007
D. ALBANESE; K. ALFANO; G. ATTANASIO; DI MATTEO M.
Show it in Product Database (IRIS)
2007
Contributo in Atti di convegno
Microwave drying of aubergine (Solanum Melongena) slices: kinetic and quality changes.
In: Food-New Option for the Industry-EFFoST/EHEDG Joint Conference ; Pratical application of research results Pag.97-97

Lisbona 14-16 november 2007
Farina M.; Albanese D.; Cinquanta L.; Cuccurullo G.; Di Matteo M.
Show it in Product Database (IRIS)
2007
Contributo in Atti di convegno
Screen printed biosensors for monitoring of alcoholic fermentation..
In: Food-New Option for the Industry-EFFoST/EHEDG Joint Conference; Pratical application of research results Pag.80-80

Lisbona 14-16 november 2007
Albanese D.; Montereali M.R.; Pilloton R.; Vastarella W.; Di Matteo M.
Show it in Product Database (IRIS)
2007
Contributo in Atti di convegno
Influence of biodegradabile pot on flavour developed from aromatic plants.
In: Effost/ EHEDG Joint Conference “Food-New Option for the Industry: Pratical Application of Research Results Pag.54-54

Lisbona 14-16 november 2007
Albanese D.; Alfano K.; Attanasio G; Di Matteo M.;
Show it in Product Database (IRIS)
2007
Contributo in Atti di convegno
Utilize of new starter in the frozen oven product. Pag.252-252
CIGR Section VI 3rd International Symposium
Napoli, 24-26 settembre
ALBANSE D. ALFANO K; DI MATTEO M.; POIANA M; ZOTTA T
Show it in Product Database (IRIS)
2007
Contributo in Atti di convegno
Influence of Grinding Grade on Chemical and Physical Properties of Espresso Coffee by Pod.. Pag.48-48
CIGR Section VI 3rd International Symposium
Napoli, 24-26 settembre
ALBANESE D; DI MATTEO M.; FALIVENE B; NIGRO R; POIANA M
Show it in Product Database (IRIS)
2007
Contributo in Atti di convegno
Model of Bacterial Growth for the Prediction of Fish Shelf-life in Active Packaging. Pag.253-253
CIGR Section VI 3rd International Symposium
Napoli, 24-26 settembre
ALBANESE D; RUSSO L; CRESCITELLI S; DI MATTEO M.
Show it in Product Database (IRIS)
2007
Contributo in volume (Capitolo o Saggio)
Drying of plums.
In HUI; CLARY; FARID; FASINA; NOOMHORM; WELTI-CHANES Food drying: science and technology Pag.537-551 1148, Elizabeth Avenue, Lancaster, PA 17601 USA.
ISBN:9781932078565
DI MATTEO M.; CINQUANTA L; CRESCITELLI S
Show it in Product Database (IRIS)
2007
Contributo in volume (Capitolo o Saggio)
Valutazione della biodegradabilità e compostabilità di contenitori per l’agro-industria.
In Congresso Italiano di Scienza e Tecnologia degli Alimenti (CISETA 8) Pag.965-970 Chirotti editore.
ISBN:9781397882080
K. ALFANO; M.TOSIN; F. FARACHI; D. ALBANESE; DI MATTEO M.
Show it in Product Database (IRIS)