Publications

Marisa DI MATTEO Publications


2018
Articolo in rivista
Study of pomological traits and physico-chemical quality of pomegranate (Punica granatum L.) genotypes grown in Italy
EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY. Vol. 244. Pag.1427-1438
ISSN:1438-2377.
Adiletta, Giuseppina; Petriccione, Milena; Liguori, Loredana; Pizzolongo, Fabiana; Romano, Raffaele; Di Matteo, Marisa
Versione online
Digital Object Identifier (DOI): 10.1007/s00217-018-3056-x
Codice identificativo ISI: WOS:000436401800010
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85044092294
Show it in Product Database (IRIS)
2018
Articolo in rivista
Fabrication of SrTiO₃ Layer on Pt Electrode for Label-Free Capacitive Biosensors
BIOSENSORS. Vol. 8. Pag.26-36
ISSN:2079-6374.
Malvano, Francesca; Maritato, Luigi; Carapella, Giovanni; Orgiani, Pasquale; Pilloton, Roberto; Di Matteo, Marisa; Albanese, Donatella
Versione online
Digital Object Identifier (DOI): 10.3390/bios8010026
Codice identificativo ISI: WOS:000428551500025
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85044252567
Show it in Product Database (IRIS)
2018
Articolo in rivista
Impact of Osmotic Distillation on the Sensory Properties and Quality of Low Alcohol Beer
JOURNAL OF FOOD QUALITY. Vol. 2018. Pag.1-11
ISSN:0146-9428.
Liguori, Loredana; De Francesco, Giovanni; Albanese, Donatella; Mincione, Antonio; Perretti, Giuseppe; Di Matteo, Marisa; Russo, Paola
Versione online
Digital Object Identifier (DOI): 10.1155/2018/8780725
Codice identificativo ISI: WOS:000424583300001
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85041743008
Show it in Product Database (IRIS)
2018
Articolo in rivista
Effect of a physical pre-treatment and drying on carotenoids of goji berries (Lycium barbarum L.)
LEBENSMITTEL-WISSENSCHAFT + TECHNOLOGIE. Vol. 92. Pag.318-323
ISSN:0023-6438.
Fratianni, A.; Niro, S.; Alam, M. D. R.; Cinquanta, L.; Di Matteo, M.; Adiletta, G.; Panfili, G.
Versione online
Digital Object Identifier (DOI): 10.1016/j.lwt.2018.02.048
Codice identificativo ISI: WOS:000430770400044
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85042379218
Show it in Product Database (IRIS)
2018
Monografia o trattato scientifico
Production of Low-Alcohol Beverages: Current Status and Perspectives. Elsevier
ISBN:9780128114476
Liguori, Loredana.; Russo, P.; Albanese, Donatella.; Di Matteo, Marisa.
Versione online
Digital Object Identifier (DOI): 10.1016/B978-0-12-811447-6.00012-6
Codice identificativo ISI: WOS:000459649700015
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85064506732
Show it in Product Database (IRIS)