Pubblicazioni

Marisa DI MATTEO Pubblicazioni


2020
Articolo in rivista
Changes in physico-chemical traits and enzymes oxidative system during cold storage of 'Formosa' papaya fresh cut fruits grown in the mediterranean area (Sicily)
ITALIAN JOURNAL OF FOOD SCIENCE. Vol. 32. Pag.845-857
ISSN:1120-1770.
Adiletta, G.; Di Matteo, M.; Albanese, D.; Farina, V.; Cinquanta, L.; Corona, O.; Magri, A.; Petriccione, M.
Digital Object Identifier (DOI): 10.14674/IJFS.1919
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85097451545
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2020
Articolo in rivista
Overall quality and oxidative damage in packaged freshly shelled walnut kernels during cold storage
JOURNAL OF FOOD MEASUREMENT AND CHARACTERIZATION. Vol. 14. Pag.3483-3492
ISSN:2193-4126.
Adiletta, G.; Magri, A.; Albanese, D.; Liguori, L.; Sodo, M.; Di Matteo, M.; Petriccione, M.
Digital Object Identifier (DOI): 10.1007/s11694-020-00589-9
Codice identificativo ISI: WOS:000557115800001
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85089093132
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)