Pubblicazioni

Marisa DI MATTEO Pubblicazioni


2005
Contributo in volume (Capitolo o Saggio)
An ultrasound technique for monitoring the alcoholic wine fermentation: first experimental results.
In Proceeding of Seventh Italian Conference on Chemical and Process Engineering (ICHEAP 7) Pag.983-988
ISBN:8890077573
LAMBERTI N.; ARDIA L.; CINQUANTA L.; ALBANESE D.; DI MATTEO M.
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2005
Contributo in volume (Capitolo o Saggio)
An active packaging to extend the Strawberries shelf-life.
In Proceeding of Seventh Italian Conference on Chemical and Process Engineering (ICHEAP 7) Pag.1061-1066
ISBN:8890077573
ALBANESE D.; FALIVENE B.; ORILIO P.; ALFANO K.; DI MATTEO M.
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2005
Contributo in volume (Capitolo o Saggio)
The effects of pre-fermentation cold maceration on the composition of Aglianico wine.
In Proceeding of Seventh Italian Conference on Chemical and Process Engineering (ICHEAP 7) Pag.1073-1078
ISBN:8890077573
ALBANESE D.; CINQUANTA L.; RAIMO S.; POIANA M.; DI MATTEO M.
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2005
Contributo in volume (Capitolo o Saggio)
Improvement of sensory profile in dried sweet basil (Ocimum basilicum).
In Proceeding of Seventh Italian Conference on Chemical and Process Engineering (ICHEAP 7) Pag.1079-1084
ISBN:8890077573
ALBANESE D; FARINA M; ATTANASIO G.; POIANA M., DI MATTEO M
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2005
Contributo in volume (Capitolo o Saggio)
Qualitative characteristics of croissant.
In Proceeding of Seventh Italian Conference on Chemical and Process Engineering (ICHEAP 7) Pag.1067-1072
ISBN:8890077573
ALBANESE D.; ALFANO K.; POIANA M.; FALIVENE B.; DI MATTEO M.
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)