Pubblicazioni

Marisa DI MATTEO Pubblicazioni


2006
Contributo in Atti di convegno
Modelling convective and microwave drying of potatoes slices.
In: IUFoST 13th World Congress of Food Sciences Technology EDP sciences Pag.799-800
XIII Congress of Food Science and Technologies
Nantes 17-21 September 2006 Nantes
D. ALBANESE; L. RUSSO; M. FARINA; A. BRASIELLO; DI MATTEO M.
Digital Object Identifier (DOI): 10.1051/IUFoST20060901
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2006
Contributo in Atti di convegno
Mathematical models for the shelf life of seabream (Sparus aurata)stored in an active packaging. Pag.451-452
XIII Congress of Food Science and Technologies
Nantes 17-21 September 2006 Nantes
D. ALBANESE; L. RUSSO; B. FALIVENE; S. CRESCITELLI; DI MATTEO M.
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2006
Contributo in Atti di convegno
Valutazioni dinamometriche della texture di prodotti da forno surgelati ottenuti con differenti starter. Pag.223-227
IX Convegno nazionale di Reologia
Tropea (VV) 20-23 settembre
ALBANESE D; ALFANO K; ZOTTA T; FALIVENE B; DI MATTEO M.
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2006
Contributo in Atti di convegno
Influence of composition, roasting grade and granulometry on chemical and physical properties of Espresso Coffee by cake. Pag.1523-1524
XIII Congress of Food Science and Technologies
17-21 Settembre 2006 Nantes
D. ALBANESE; B. FALIVENE; R. NIGRO; DI MATTEO M.
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2006
Contributo in Atti di convegno
Process’ improvement of smoked seabream fillets (Sparus aurata). Pag.453-454
XIII Congress of Food Science and Technologies
Nantes 17-21 September 2006 Nantes
D. ALBANESE; B. FALIVENE; K. ALFANO; M. POIANA; L. CINQUANTA; DI MATTEO M.
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