Pubblicazioni

Marisa DI MATTEO Pubblicazioni


2013
Contributo in Atti di convegno
Glucose oxidase (GOx) biosensors by prussian blue (PB) modified screen-printed electrodes.
In: 3rd International Conference on Bio-Sensing Technology Pag.P56-P56
3rd International Conference on Bio-Sensing Technology
Sitges (Barcellona) 12-15 maggio 2013
D. Albanese; A. Sannini; F. Malvano; R. Pilloton; M. Di Matteo
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2013
Contributo in Atti di convegno
Estimation of overall mass transfer coefficient in osmotic distillation for gentle sour cherry juice concentration.
In: Food Science Conference 2013 Istvan Dalmadi, Tekla Engelhardt, Zsuzsanna Bogò-Toth, Laszlò Baranyai, Judit Bus-Pap, Csilla Mohacsi-Farkas Pag.93-96
Food Science Conference 2013
Budapest 7-8 Novembre 2013
Gabor Racz; Md Rizvi Alam; Krisztina Albert; Nora Papp; Andras Koris; Marisa Di Matteo; Gyula Vatai
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2013
Contributo in Atti di convegno
DRYING KINETICS OF TWO GRAPE VARIETIES OF ITALY.
In: Proceedings of the Nordic Drying Conference NDC 2013 Danish Technological Institute and NTNU Trondheim (Norwegian University of Science and Technology) Pag.1-5
Nordic Drying Conference NDC 2013
Danish Technological Institute (DTI), in Taastrup 5-7 giugno, 2013
Giuseppina Adiletta ; Wijitha Senadeera; Marisa Di Matteo; Paola Russo
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)