Pubblicazioni

Marisa DI MATTEO Pubblicazioni


2014
Articolo in rivista
Optimisation of Glucose Biosensors Based on Sol-Gel Entrapment and Prussian Blue-Modified Screen-Printed Electrodes for Real Food Analysis
FOOD ANALYTICAL METHODS. Pag.1002-1008
ISSN:1936-9751.
Albanese D.; Sannini A.; Malvano; F.; Pilloton; R.; Di Matteo M.
Digital Object Identifier (DOI): 10.1007/s12161-013-9705-6
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-84897915520
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2014
Articolo in rivista
Polyphenol composition and antioxidant activity of different grass pea (Lathyrus sativus), lentils (Lens culinaris), and chickpea (Cicer arietinum) ecotypes of the Campania region (Southern Italy)
JOURNAL OF FUNCTIONAL FOODS. Vol. 7. Pag.551-557
ISSN:1756-4646.
Florinda Fratianni; Federica Cardinalea; Autilia Cozzolino;Tiziana Granese; Donatella Albanese; Marisa Di Matteo; Massimo Zaccardelli; Raffaele Coppola; Filomena Nazzaro
Digital Object Identifier (DOI): 10.1016/j.jff.2013.12.030
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-84898045034
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2014
Articolo in rivista
Tomato peel drying and carotenoids stability of the extracts
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY. Pag.2458-2463
ISSN:0950-5423.
ALBANESE, DONATELLA; ADILETTA, GIUSEPPINA; D'ACUNTO, MARIANTONIETTA; Luciano, Cinquanta; DI MATTEO, Marisa
Digital Object Identifier (DOI): 10.1111/ijfs.12602
Codice identificativo ISI: WOS:000343818700015
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-84908502913
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2014
Articolo in rivista
A Doped Polyaniline Modified Electrode Amperometric Biosensor for Gluconic Acid Determination in Grapes
SENSORS. Vol. 14. Pag.11097-11109
ISSN:1424-8220.
D. Albanese; F. Malvano; A. Sannini; R. Pilloton; M. Di Matteo
Digital Object Identifier (DOI): 10.3390/s140611097
Codice identificativo ISI: 000338635600087
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-84903131725
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2014
Articolo in rivista
Moisture migration by magnetic resonance imaging duringeggplant drying: a preliminary study
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY. Vol. 49. Pag.2602-2609
ISSN:0950-5423.
Giuseppina Adiletta; Gerardo Iannone; Paola Russo; Giovanni Patimo; Salvatore De Pasquale; Marisa Di Matteo
Digital Object Identifier (DOI): 10.1111/ijfs.12591
Codice identificativo ISI: WOS:000344528200010
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-84939266741
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)