Pubblicazioni

Marisa DI MATTEO Pubblicazioni


2015
Articolo in rivista
An amperometric biosensor for the determination of lactic acid during malolactic fermentation.
CHEMICAL ENGINEERING TRANSACTIONS. Vol. 44. Pag.283-288
ISSN:2283-9216.
Adriana, Sannini; Donatella, Albanese; Francesca, Malvano; Alessio, Crescitelli; Marisa, Di Matteo
Digital Object Identifier (DOI): 10.3303/CET1544048
Codice identificativo ISI: WOS:000365994700048
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-84946021414
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2015
Articolo in rivista
Characterization of pears during drying by conventional technique and portable non invasive NMR
CHEMICAL ENGINEERING TRANSACTIONS. Vol. 44. Pag.151-156
ISSN:2283-9216.
ADILETTA, GIUSEPPINA; Russo, Paola; Proietti, Noemi; Capitani, Donatella; Mannina, Luisa; Crescitelli, Alessio; DI MATTEO, Marisa
Versione online
Digital Object Identifier (DOI): 10.3303/CET1544026
Codice identificativo ISI: WOS:000365994700026
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-84946028790
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2015
Articolo in rivista
Quality improvement of low alcohol craft beer produced by evaporative pertraction
CHEMICAL ENGINEERING TRANSACTIONS. Vol. 43. Pag.13-18
ISSN:2283-9216.
Loredana, Liguori; Giovanni, De Francesco; Paola, Russo; Donatella, Albanese; Giuseppe, Perretti; Di Matteo Marisa,
Codice identificativo SCOPUS: s2.0-84946062229
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2015
Articolo in rivista
Bread making with Saccharomyces cerevisiae CEN.PK113-5D expressing lipase A from Bacillus subtilis: Leavening characterisation and aroma enhancement
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY. Vol. 50. Pag.2120-2128
ISSN:0950-5423.
Paciello, Lucia; Landi, Carmine; Orilio, Paola; Di Matteo, Marisa; Zueco, Jesus; Parascandola, Palma
Digital Object Identifier (DOI): 10.1111/ijfs.12876
Codice identificativo ISI: WOS:000359859300023
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-84939255186
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2015
Articolo in rivista
Compost and Compost Tea Management of Mini Watermelon Cultivations Affects the Chemical, Physical and Sensory Assessment of the Fruits
AGRICULTURAL SCIENCES. Vol. 06. Pag.117-125
ISSN:2156-8561.
Liguori, Loredana; Pane, Catello; Albanese, Donatella; Celano, Giuseppe; Zaccardelli, Massimo; Di Matteo, Marisa
Digital Object Identifier (DOI): 10.4236/as.2015.61009
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2015
Articolo in rivista
Rapid Assessment of Gray Mold (Botrytis cinerea) Infection in Grapes Using Biosensors System
AMERICAN JOURNAL OF ENOLOGY AND VITICULTURE. Vol. 66. Pag.500-506
ISSN:0002-9254.
Cinquanta, L.; ALBANESE, DONATELLA; De Curtis, F.; MALVANO, FRANCESCA; Crescitelli, A.; DI MATTEO, Marisa
Digital Object Identifier (DOI): 10.5344/ajev.2015.15029
Codice identificativo ISI: WOS:000365009600011
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-84947253320
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2015
Articolo in rivista
Production and characterization of alcohol-free beer by membrane process
FOOD AND BIOPRODUCTS PROCESSING. Vol. 94. Pag.158-168
ISSN:0960-3085.
LIGUORI, LOREDANA; De Francesco, Giovanni; Russo, Paola; Perretti, Giuseppe; ALBANESE, DONATELLA; DI MATTEO, Marisa
Digital Object Identifier (DOI): 10.1016/j.fbp.2015.03.003
Codice identificativo ISI: WOS:000354140500016
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-84927564278
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2015
Articolo in rivista
Effect of abrasive pretreatment on hot dried goji berry
CHEMICAL ENGINEERING TRANSACTIONS. Vol. 44. Pag.127-132
ISSN:2283-9216.
Adiletta, Giuseppina; Alam, Md Rizvi; Cinquanta, Luciano; Russo, Paola; Albanese, Donatella; Di Matteo, Marisa
Versione online
Digital Object Identifier (DOI): 10.3303/CET1544022
Codice identificativo ISI: WOS:000365994700022
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-84946020398
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)