Pubblicazioni

Marisa DI MATTEO Pubblicazioni


2016
Articolo in rivista
Drying characteristics and quality of grape under physical pretreatment
JOURNAL OF FOOD ENGINEERING. Vol. 172. Pag.9-18
ISSN:0260-8774.
ADILETTA, GIUSEPPINA; Russo, Paola; Senadeera, Wijitha; DI MATTEO, Marisa
Versione online
Digital Object Identifier (DOI): 10.1016/j.jfoodeng.2015.06.031
Codice identificativo ISI: WOS:000367857200003
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-84949624097
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2016
Articolo in rivista
Quality Attributes of Low-Alcohol Top-Fermented Beers Produced by Membrane Contactor
FOOD AND BIOPROCESS TECHNOLOGY. Vol. 9. Pag.191-200
ISSN:1935-5130.
Liguori, Loredana; De Francesco, Giovanni; Russo, Paola; Perretti, Giuseppe; Albanese, Donatella; Di Matteo, Marisa.
Digital Object Identifier (DOI): 10.1007/s11947-015-1612-y
Codice identificativo ISI: WOS:000367539300015
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-84952989890
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2016
Articolo in rivista
Multilayer Nanocomposite Polymeric Packaging For Microwave Applications
JOURNAL OF APPLIED PACKAGING RESEARCH. Pag.71-77
ISSN:1557-7244.
Galdi, Maria Rosaria; Olivieri, Rita; Liguori, Loredana; Albanese, Donatella; Di Matteo, Marisa; Di Maio, Luciano
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2016
Articolo in rivista
Combined Pretreatment for Enhancing Quality of Dried and Rehydrated Eggplant
FOOD AND BIOPROCESS TECHNOLOGY. Vol. 9. Pag.1912-1923
ISSN:1935-5130.
ADILETTA, GIUSEPPINA; Russo, Paola; Crescitelli, Alessio; DI MATTEO, Marisa
Versione online
Digital Object Identifier (DOI): 10.1007/s11947-016-1778-y
Codice identificativo ISI: WOS:000385252800012
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-84980042025
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2016
Articolo in rivista
A highly sensitive impedimetric label free immunosensor for Ochratoxin measurement in cocoa beans
FOOD CHEMISTRY. Vol. 212. Pag.688-694
ISSN:0308-8146.
Malvano, Francesca; Donatella, Albanese; Pilloton Roberto; Di Matteo Marisa
Digital Object Identifier (DOI): 10.1016/j.foodchem.2016.06.034
Codice identificativo ISI: WOS:000378757800087
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-84975852952
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2016
Contributo in volume (Capitolo o Saggio)
Nanoclay based enhancers for microwaveable polymeric packaging.
In 15th IEEE Mediterranean Microwave Symposium, MMS 2015; Lecce; Italy; 30 November 2015 through 2 December 2015; Category numberCFP1546H-ART; Code 119001 Pag.1-4 IEEE Computer Society.
ISBN:978-146737602-0
Galdi, Mariarosaria; OLIVIERI, RITA; LIGUORI, LOREDANA; ALBANESE, DONATELLA; DI MATTEO, Marisa; DI MAIO, Luciano
Digital Object Identifier (DOI): 10.1109/MMS.2015.7375417
Codice identificativo ISI: WOS:000380521600049
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-84962731343
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