Pubblicazioni

Marisa DI MATTEO Pubblicazioni


2018
Articolo in rivista
Impact of Osmotic Distillation on the Sensory Properties and Quality of Low Alcohol Beer
JOURNAL OF FOOD QUALITY. Vol. 2018. Pag.1-11
ISSN:0146-9428.
Liguori, Loredana; De Francesco, Giovanni; Albanese, Donatella; Mincione, Antonio; Perretti, Giuseppe; Di Matteo, Marisa; Russo, Paola
Versione online
Digital Object Identifier (DOI): 10.1155/2018/8780725
Codice identificativo ISI: WOS:000424583300001
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85041743008
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2018
Articolo in rivista
Fabrication of SrTiO₃ Layer on Pt Electrode for Label-Free Capacitive Biosensors
BIOSENSORS. Vol. 8. Pag.26-36
ISSN:2079-6374.
Malvano, Francesca; Maritato, Luigi; Carapella, Giovanni; Orgiani, Pasquale; Pilloton, Roberto; Di Matteo, Marisa; Albanese, Donatella
Versione online
Digital Object Identifier (DOI): 10.3390/bios8010026
Codice identificativo ISI: WOS:000428551500025
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85044252567
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2018
Articolo in rivista
Effect of a physical pre-treatment and drying on carotenoids of goji berries (Lycium barbarum L.)
LEBENSMITTEL-WISSENSCHAFT + TECHNOLOGIE. Vol. 92. Pag.318-323
ISSN:0023-6438.
Fratianni, A.; Niro, S.; Alam, M. D. R.; Cinquanta, L.; Di Matteo, M.; Adiletta, G.; Panfili, G.
Versione online
Digital Object Identifier (DOI): 10.1016/j.lwt.2018.02.048
Codice identificativo ISI: WOS:000430770400044
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85042379218
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2018
Articolo in rivista
Study of pomological traits and physico-chemical quality of pomegranate (Punica granatum L.) genotypes grown in Italy
EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY. Vol. 244. Pag.1427-1438
ISSN:1438-2377.
Adiletta, Giuseppina; Petriccione, Milena; Liguori, Loredana; Pizzolongo, Fabiana; Romano, Raffaele; Di Matteo, Marisa
Versione online
Digital Object Identifier (DOI): 10.1007/s00217-018-3056-x
Codice identificativo ISI: WOS:000436401800010
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85044092294
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2018
Monografia o trattato scientifico
Production of Low-Alcohol Beverages: Current Status and Perspectives. Elsevier
ISBN:9780128114476
Liguori, Loredana.; Russo, P.; Albanese, Donatella.; Di Matteo, Marisa.
Versione online
Digital Object Identifier (DOI): 10.1016/B978-0-12-811447-6.00012-6
Codice identificativo ISI: WOS:000459649700015
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85064506732
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)