Pubblicazioni

Laura DE MARTINO Pubblicazioni


2015
Articolo in rivista
Phenolic content, antimicrobial and antioxidant activities of Hypericum perfoliatum L
INDUSTRIAL CROPS AND PRODUCTS. Vol. 74. Pag.342-347
ISSN:0926-6690.
Del Monte, Donato; De Martino, Laura; Marandino, Aurelio; Fratianni, Florinda; Nazzaro, Filomena; De Feo, Vincenzo
Versione online
Digital Object Identifier (DOI): 10.1016/j.indcrop.2015.04.036
Codice identificativo ISI: WOS:000360948900045
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-84936953594
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2015
Articolo in rivista
In vivo antifungal activity of two essential oils from Mediterranean plants against postharvest brown rot disease of peach fruit
INDUSTRIAL CROPS AND PRODUCTS. Vol. 66. Pag.11-15
ISSN:0926-6690.
Elshafie, Hazem S; Mancini, Emilia; Camele, Ippolito; De Martino, Laura; De Feo, Vincenzo
Versione online
Digital Object Identifier (DOI): 10.1016/j.indcrop.2014.12.031
Codice identificativo ISI: WOS:000350932900002
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-84921294239
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2015
Articolo in rivista
Studies on chemical composition, antimicrobial and antioxidant activities of five Thymus vulgaris L. essential oils
MOLECULES. Vol. 20. Pag.12016-12028
ISSN:1420-3049.
Mancini, Emilia; Senatore, Federica; Del Monte, Donato; De Martino, Laura; Grulova, Daniela; Scognamiglio, Mariarosa; Snoussi, Mejdi; De Feo, Vincenzo
Versione online
Digital Object Identifier (DOI): 10.3390/molecules200712016
Codice identificativo ISI: WOS:000368695400022
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-84938413085
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2015
Articolo in rivista
Antifungal Activity of Some Constituents of Origanum vulgare L. Essential Oil Against Postharvest Disease of Peach Fruit
JOURNAL OF MEDICINAL FOOD. Vol. 18. Pag.929-934
ISSN:1096-620X.
Elshafie, Hazem S; Mancini, Emilia; Sakr, Shimaa; De Martino, Laura; Mattia, Carlo Andrea; De Feo, Vincenzo; Camele, Ippolito
Versione online
Digital Object Identifier (DOI): 10.1089/jmf.2014.0167
Codice identificativo ISI: WOS:000362082300013
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-84937840059
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2015
Articolo in rivista
Seasonal variability of the main components in essential oil of Mentha x piperita L.
JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE. Vol. 95. Pag.621-627
ISSN:1097-0010.
Grulova, Daniela; De Martino, Laura; Mancini, Emilia; Salamon, Ivan; De Feo, Vincenzo
Versione online
Digital Object Identifier (DOI): 10.1002/jsfa.6802
Codice identificativo ISI: WOS:000347539200025
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-84922646022
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)