Gaetano LAMBERTI | Pubblicazioni
Gaetano LAMBERTI Pubblicazioni
2011 | |
Articolo in rivista | |
Electrospinning of Drug-Loaded Polymer Systems: Preparation and Drug Release JOURNAL OF APPLIED POLYMER SCIENCE. Vol. 122. Pag.3551-3556 ISSN:0021-8995. | |
Russo, Giuseppina; Lamberti, Gaetano | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.1002/app.34764 Codice identificativo ISI: WOS:000295441100008 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-81155159631 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2011 | |
Articolo in rivista | |
Flow-induced crystallization during isotactic polypropylene film casting POLYMER ENGINEERING AND SCIENCE. Vol. 51(5). Pag.851-861 ISSN:0032-3888. | |
Lamberti, Gaetano | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.1002/pen.21891 Codice identificativo ISI: WOS:000289926300005 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-79954433671 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2011 | |
Articolo in rivista | |
Controlled release from hydrogel-based solid matrices.A model accounting for water up-take, swelling and erosion INTERNATIONAL JOURNAL OF PHARMACEUTICS. Vol. 407. Pag.78-86 ISSN:0378-5173. | |
Lamberti, Gaetano; Ivan, Galdi; Barba, Anna Angela | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.1016/j.ijpharm.2011.01.023 Codice identificativo ISI: WOS:000288777400010 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-79952314251 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2011 | |
Articolo in rivista | |
Mathematical modeling of simultaneous drug release and in vivo absorption INTERNATIONAL JOURNAL OF PHARMACEUTICS. Vol. 418(1). Pag.130-141 ISSN:0378-5173. | |
Mario, Grassi; Lamberti, Gaetano; Cascone, Sara; Gabriele, Grassi | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.1016/j.ijpharm.2010.12.044 Codice identificativo ISI: WOS:000296035400014 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-80052837280 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2011 | |
Articolo in rivista | |
The influence of dissolution conditions on the drug ADME phenomena EUROPEAN JOURNAL OF PHARMACEUTICS AND BIOPHARMACEUTICS. Vol. 79. Pag.382-391 ISSN:0939-6411. | |
Cascone, Sara; DE SANTIS, Felice; Lamberti, Gaetano; Titomanlio, Giuseppe | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.1016/j.ejpb.2011.04.003 Codice identificativo ISI: WOS:000296939900021 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-80055010840 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2011 | |
Articolo in rivista | |
Criteri per progettare e gestire il processo di granulazione ICP. Vol. 4. Pag.74-78 ISSN:0390-2358. | |
Caccavo, Diego; Cascone, Sara; Lamberti, Gaetano | |
Versione online | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2011 | |
Articolo in rivista | |
Anti-Osteoporotic Drug Release from Ordered Mesoporous Bioceramics: Experiments and Modeling AAPS PHARMSCITECH. Vol. 12(4). Pag.1193-1199 ISSN:1530-9932. | |
Miguel, Manzano; Lamberti, Gaetano; Ivan, Galdi; Maria Vallet, Regí | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.1208/s12249-011-9688-9 Codice identificativo ISI: WOS:000297586500021 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-83555168294 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2011 | |
Articolo in rivista | |
Isotactic polypropylene crystallization: Analysis and modeling EUROPEAN POLYMER JOURNAL. Vol. 47(5). Pag.1097-1112 ISSN:0014-3057. | |
Lamberti, Gaetano | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.1016/j.eurpolymj.2011.02.005 Codice identificativo ISI: WOS:000290701000028 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-79954595959 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2011 | |
Contributo in Atti di convegno | |
Influence of ultrasound-assisted par-frying on crust formation and browning during the production of French fries. In: Proc. of EFFOST annual meeting, November 9th – 11th EFFOST annual meeting Pag.1-1 ISBN:9780000000002 | |
EFFOST 2011 Berlin November 9th – 11th | |
Schoessler, K.; Jaeger, H.; Apicella, Pietro; Mainardi, R.; Barba, Anna Angela; Lamberti, Gaetano; Knorr, D. | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
37859Affecting the frying behaviour and quality characteristics of French fries by PEF pre-treatment
2011 | |
Contributo in Atti di convegno | |
Affecting the frying behaviour and quality characteristics of French fries by PEF pre-treatment. In: Proc. of EFFOST annual meeting, November 9th – 11th, Berlin, Germany Proc. of EFFOST annual meeting, November 9th – 11th, Berlin, Germany Pag.1-1 ISBN:9780000000002 | |
EFFOST 2011 Berlin November 9th – 11th | |
Jaeger, H.; Schoessler, K.; Mainardi, R.; Apicella, Pietro; Barba, Anna Angela; Lamberti, Gaetano; Knorr, D. | |
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-79951822350 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |