Pubblicazioni

Daniela SICA Pubblicazioni


2021
Articolo in rivista
Corporate Social Responsibility Engagement through Social Media. Evidence from the University of Salerno
ADMINISTRATIVE SCIENCES. Vol. 11. Pag.1-15
ISSN:2076-3387.
Esposito, B.; Sessa, M. R.; Sica, D.; Malandrino, O.
Digital Object Identifier (DOI): 10.3390/admsci11040147
Codice identificativo ISI: WOS:000735310100001
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85121337302
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2021
Articolo in rivista
The Role of Bioenergy in Italy in the Transition towards a Bio-based Economy
JOURNAL OF ENERGY AND POWER ENGINEERING. Vol. 15. Pag.1-7
ISSN:1934-8975.
Sica, Daniela; Esposito, Benedetta; Sessa, MARIA ROSARIA; Malandrino, Ornella; Supino, Stefania
Digital Object Identifier (DOI): 10.17265/1934-8975/2021.01.001
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2021
Articolo in rivista
Exploring Corporate Social Responsibility in the Italian wine sector through websites
THE TQM JOURNAL. Vol. 33. Pag.222-252
ISSN:1754-2731.
Esposito, B; Sessa, Mr; Sica, D; Malandrino, O
Digital Object Identifier (DOI): 10.1108/TQM-11-2020-0264
Codice identificativo ISI: WOS:000680855500002
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2021
Articolo in rivista
A logical-mathematical approach for the implementation of ecologically equipped productive urban areas
SUSTAINABILITY. Vol. 13. Pag.1-17
ISSN:2071-1050.
Sessa, M. R.; Esposito, B.; Sica, D.; Malandrino, O.
Digital Object Identifier (DOI): 10.3390/su13031365
Codice identificativo ISI: WOS:000615670900001
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85100277018
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2021
Contributo in Atti di convegno
Exploring the Link Between Customers’ Safety Perception and the Use of Information Technology in the Restaurant Sector During the Covid-19.
In: Research and Innovation Forum 2021. Managing Continuity, Innovation, and Change in the Post-Covid World: Technology, Politics and Society Springer Pag.403-415
ISBN:978-3-030-84310-6
Rii Forum 2021
Greece 7-9 Aprile 2021
Esposito, B.; Sessa, M. R.; Sica, D.; Malandrino, O.
Digital Object Identifier (DOI): 10.1007/978-3-030-84311-3_37
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85116438786
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2021
Contributo in Atti di convegno
L’utilizzo del Life Cycle Assessment nel settore della ristorazione. Una revisione sistematica della letteratura.
In: La sostenibilità della LCA tra sfide globali e competitività delle organizzazioni ENEA Pag.446-458
ISBN:978-88-8286-416-3
La sostenibilità della LCA tra sfide globali e competitività delle organizzazioni
Cortina d'Ampezzo 9-11 dicembre 2020
Esposito, B.; Sessa, M. R.; Sica, D.; Malandrino, O.
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2021
Contributo in Atti di convegno
Gender path in Italian universities: evidence from University of Salerno.
In: Proceeding of the 27th Annual Conference, International Sustainable Development Research Society. Accelerating the progress towards the 2030 SDGs in times of crisis Mid Sweden University, Östersund, Sweden Catrin Johansson and Volker Mauerhofer Pag.1437-1452
ISBN:9789189341173
Accelerating the progress towards the 2030 SDGs in times of crisis. 27th Annual Conference, of the International Sustainable
Östersund, Sweden July 13–15 2021
Sica, Daniela; Esposito, Benedetta; Sessa, MARIA ROSARIA; Malandrino, Ornella; Supino, Stefania
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2021
Contributo in volume (Capitolo o Saggio)
Disruptive Technology-Based Life Cycle Assessment nel settore agro-alimentare. Quali i benefici?.
In Vinci Giuliana Il Life Cycle Assessment per la valutazione della sostenibilità della filiera e dei prodotti agro-alimentari: sfide e nuove opportunità Pag.121-137 Roma Edizioni Nuova Cultura.
ISBN:9788833654447
Esposito, Benedetta; Malandrino, Ornella; Sica, Daniela; Sessa, MARIA ROSARIA
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)