Giacomo PEPE | Progetti
Giacomo PEPE Progetti
2 Progetti di ricerca
Filtro
In order to identify new food-derived peptides with pharmacological properties, a bioassay-guided fractionation approach of peptides released after hydrolysis of protein-rich sources will be carried out. In detail, the main objectives of project are:- exploitation of by-products and waste of the agro-processing industries as source of bioactive peptides- to develop eco-friendly technological pl
Struttura | Dipartimento di Farmacia/DIFARMA | |
Responsabile | PEPE Giacomo (Coordinatore Progetto) | |
Tipo di finanziamento | Fondi dell'ateneo | |
Finanziatori | Università degli Studi di SALERNO | |
Importo | 15.500,53 euro | |
Periodo | 25 Luglio 2022 - 25 Luglio 2025 | |
Dettaglio |
TRASFERIMENTO FONDI 1° NOMINA ANNO 2019 DR. 1022/2016
Struttura | Dipartimento di Farmacia/DIFARMA | |
Responsabile | PEPE Giacomo (Coordinatore Progetto) | |
Tipo di finanziamento | Fondi dell'ateneo | |
Finanziatori | Università degli Studi di SALERNO | |
Importo | 1.549,37 euro | |
Periodo | 1 Gennaio 2019 - 31 Dicembre 2022 | |
Dettaglio |
Fonte dati U-GOV dal 1 Gennaio 2013