Pubblicazioni

MARIA ROSARIA SESSA Pubblicazioni


2022
Articolo in rivista
Service innovation in the restaurant sector during COVID-19: digital technologies to reduce customers' risk perception
THE TQM JOURNAL. Vol. 34. Pag.134-164
ISSN:1754-2731.
Esposito, B; Sessa, Mr; Sica, D; Malandrino, O
Digital Object Identifier (DOI): 10.1108/TQM-01-2022-0016
Codice identificativo ISI: WOS:000802129100001
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85131076097
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2022
Articolo in rivista
Investigating life cycle assessment in the restaurant sector: a systematic literature review
INTERNATIONAL JOURNAL OF ENVIRONMENTAL POLICY AND DECISION MAKING. Vol. 3. Pag.122-138
ISSN:1752-6914.
Esposito, B.; Malandrino, O.; Sessa, M. R.; Sica, D.
Digital Object Identifier (DOI): 10.1504/IJEPDM.2021.10042241
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2022
Articolo in rivista
Opinion paper on green deal for the urban regeneration of industrial brownfield land in Europe
LAND USE POLICY. Vol. 119. Pag.106198-106204
ISSN:0264-8377.
Sessa, M. R.; Russo, A.; Sica, F.
Digital Object Identifier (DOI): 10.1016/j.landusepol.2022.106198
Codice identificativo ISI: WOS:000862250200002
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85131145062
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2022
Contributo in volume (Capitolo o Saggio)
The Adoption of Industry 4.0 Technologies Through the Implementation of Continuous Improvement Tools.
In Hussain C.M., Di Sia P. Handbook of Smart Materials, Technologies, and Devices Pag.1185-1220 Springer.
ISBN:978-3-030-84204-8
Sessa, M. R.; Malandrino, O.; Fenza, G.; Caminale, G.; Risso, C.
Digital Object Identifier (DOI): 10.1007/978-3-030-84205-5
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85156237019
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)