MARIA ROSARIA SESSA | Pubblicazioni
MARIA ROSARIA SESSA Pubblicazioni
2022 | |
Articolo in rivista | |
Service innovation in the restaurant sector during COVID-19: digital technologies to reduce customers' risk perception THE TQM JOURNAL. Vol. 34. Pag.134-164 ISSN:1754-2731. | |
Esposito, B; Sessa, Mr; Sica, D; Malandrino, O | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.1108/TQM-01-2022-0016 Codice identificativo ISI: WOS:000802129100001 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85131076097 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2022 | |
Articolo in rivista | |
Investigating life cycle assessment in the restaurant sector: a systematic literature review INTERNATIONAL JOURNAL OF ENVIRONMENTAL POLICY AND DECISION MAKING. Vol. 3. Pag.122-138 ISSN:1752-6914. | |
Esposito, B.; Malandrino, O.; Sessa, M. R.; Sica, D. | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.1504/IJEPDM.2021.10042241 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
250492Opinion paper on green deal for the urban regeneration of industrial brownfield land in Europe
2022 | |
Articolo in rivista | |
Opinion paper on green deal for the urban regeneration of industrial brownfield land in Europe LAND USE POLICY. Vol. 119. Pag.106198-106204 ISSN:0264-8377. | |
Sessa, M. R.; Russo, A.; Sica, F. | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.1016/j.landusepol.2022.106198 Codice identificativo ISI: WOS:000862250200002 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85131145062 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
256760The Adoption of Industry 4.0 Technologies Through the Implementation of Continuous Improvement Tools
2022 | |
Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | |
The Adoption of Industry 4.0 Technologies Through the Implementation of Continuous Improvement Tools. In Hussain C.M., Di Sia P. Handbook of Smart Materials, Technologies, and Devices Pag.1185-1220 Springer. ISBN:978-3-030-84204-8 | |
Sessa, M. R.; Malandrino, O.; Fenza, G.; Caminale, G.; Risso, C. | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.1007/978-3-030-84205-5 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85156237019 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |