Pubblicazioni

LUIGI SCHIAVO Pubblicazioni


2016
Articolo in rivista
A Comparative Study Examining the Impact of a Protein-Enriched Vs Normal Protein Postoperative Diet on Body Composition and Resting Metabolic Rate in Obese Patients after Sleeve Gastrectomy
OBESITY SURGERY. Pag.1-8
ISSN:0960-8923.
Schiavo, Luigi; Scalera, Giuseppe; Pilone, Vincenzo; de Sena, Gabriele; Quagliariello, Vincenzo; Iannelli, Antonio; Barbarisi, Alfonso
Versione online
Digital Object Identifier (DOI): 10.1007/s11695-016-2382-y
Codice identificativo ISI: WOS:000398070900006
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-84988697833
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2016
Articolo in rivista
Why preoperative weight loss in preparation for bariatric surgery is important.
OBESITY SURGERY. Vol. 26. Pag.2790-2792
ISSN:0960-8923.
Schiavo, L; Sans, A; Scalera, G; Barbarisi, A; Iannelli, A
Digital Object Identifier (DOI): 10.1007/s11695-016-2381-z
Codice identificativo ISI: WOS:000386531400037
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-84988354346
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2016
Articolo in rivista
Micronutrient Deficiencies in Patients Candidate for Bariatric Surgery: A Prospective, Preoperative Trial of Screening, Diagnosis, and Treatment
INTERNATIONAL JOURNAL FOR VITAMIN AND NUTRITION RESEARCH. Pag.1-8
ISSN:0300-9831.
Schiavo, Luigi; Scalera, Giuseppe; Pilone, Vincenzo; De Sena, Gabriele; Capuozzo, Vincenza; Barbarisi, Alfonso
Digital Object Identifier (DOI): 10.1024/0300-9831/a000282
Codice identificativo ISI: WOS:000437687100011
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85046702506
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2016
Articolo in rivista
Patient adherence in following a prescribed diet and micronutrient supplements after laparoscopic sleeve gastrectomy: our experience during 1 year of follow-up
JOURNAL OF HUMAN NUTRITION AND DIETETICS. Pag.1-7
ISSN:0952-3871.
Schiavo, L.; Scalera, G.; Pilone, Vincenzo; De Sena, G.; Ciorra, F. R.; Barbarisi, A.
Digital Object Identifier (DOI): 10.1111/jhn.12427
Codice identificativo ISI: WOS:000393762100011
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-84995972545
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)