Pubblicazioni

Alessandra PROCENTESE Pubblicazioni


2015
Articolo in rivista
Deep eutectic solvent pretreatment and subsequent saccharification of corncob
BIORESOURCE TECHNOLOGY. Vol. 192. Pag.31-36
ISSN:0960-8524.
Procentese, Alessandra; Erin, Johnson; Valerie, Orr; Anna Garruto, Campanile; Jeffery A., Wood; Marzocchella, Antonio; Lars, Rehmann
Versione online
Digital Object Identifier (DOI): 10.1016/j.biortech.2015.05.053
Codice identificativo ISI: WOS:000357664200005
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-84929650429
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2015
Articolo in rivista
Kinetic study of butanol production from various sugars by Clostridium acetobutylicum using a dynamic model
BIOCHEMICAL ENGINEERING JOURNAL. Vol. 99. Pag.156-166
ISSN:1369-703X.
Raganati, Francesca; Procentese, Alessandra; Olivieri, Giuseppe; Peter, Götz; Salatino, Piero; Marzocchella, Antonio
Versione online
Digital Object Identifier (DOI): 10.1016/j.bej.2015.03.001
Codice identificativo ISI: WOS:000355349900019
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-84926381365
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2015
Articolo in rivista
Butanol Production from Leftover Beverages and Sport Drinks
BIOENERGY RESEARCH. Vol. 8. Pag.369-379
ISSN:1939-1234.
Raganati, Francesca; Procentese, Alessandra; Montagnaro, Fabio; Olivieri, Giuseppe; Marzocchella, Antonio
Versione online
Digital Object Identifier (DOI): 10.1007/s12155-014-9531-8
Codice identificativo ISI: WOS:000350051300030
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-84923259451
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2015
Articolo in rivista
Continuous xylose fermentation by Clostridium acetobutylicum--Assessment of solventogenic kinetics
BIORESOURCE TECHNOLOGY. Vol. 192. Pag.142-148
ISSN:0960-8524.
Procentese, Alessandra; Raganati, Francesca; Olivieri, Giuseppe; Russo, MARIA ELENA; Salatino, Piero; Marzocchella, Antonio
Versione online
Digital Object Identifier (DOI): 10.1016/j.biortech.2015.05.041
Codice identificativo ISI: WOS:000357664200019
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-84930200194
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2015
Articolo in rivista
Continuous lactose fermentation by Clostridium acetobutylicum - Assessment of solventogenic kinetics
BIORESOURCE TECHNOLOGY. Vol. 180. Pag.330-337
ISSN:0960-8524.
Procentese, Alessandra; Raganati, Francesca; Olivieri, Giuseppe; Maria Elena, Russo; Salatino, Piero; Marzocchella, Antonio
Versione online
Digital Object Identifier (DOI): 10.1016/j.biortech.2015.01.008
Codice identificativo ISI: WOS:000349715700044
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-84921479158
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)