Pubblicazioni

Alessandra PROCENTESE Pubblicazioni


2018
Abstract in rivista
Pretreatment of coffee silverskin with ultrasound and mild alkaline solutions for enhancement of sugar yield
NEW BIOTECHNOLOGY. Vol. 44S. Pag.38-38
ISSN:1876-4347.
Elena Russo, Maria; Niglio, Saverio; Procentese, Alessandra; Marzocchella, Antonio
Digital Object Identifier (DOI): 10.1016/j.nbt.2018.05.1243
Codice identificativo ISI: WOS:000445196500086
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2018
Articolo in rivista
Coffee silverskin as a renewable resource to produce butanol and isopropanol
CHEMICAL ENGINEERING TRANSACTIONS. Pag.139-144
ISSN:2283-9216.
Procentese, A; Francesca, Raganati; Luciano, Navarini; GiuseppeOlivieri, ; Maria Elena, Russo; Antonio, Marzoccchella
Digital Object Identifier (DOI): 10.3303/CET1864024
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85047063852
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2018
Articolo in rivista
Deep Eutectic Solvents pretreatment of agro-industrial food waste
BIOTECHNOLOGY FOR BIOFUELS. Pag.1-12
ISSN:1754-6834.
Procentese, A; Francesca, Raganati; Giuseppe, Olivieri; Maria Elena, Russo; Lars Rehmann and Antonio, Marzocchella
Digital Object Identifier (DOI): 10.1186/s13068-018-1034-y
Codice identificativo ISI: WOS:000425116500003
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85042007200
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2018
Articolo in rivista
Bio-butanol separation by adsorption on various materials: Assessment of isotherms and effects of other ABE-fermentation compounds
SEPARATION AND PURIFICATION TECHNOLOGY. Pag.328-339
ISSN:1383-5866.
Raganati, F; Procentese, A; Giuseppe, Olivieri; Maria Elena, Russo; Piero, Salatino; Antonio, Marzocchella
Codice identificativo ISI: WOS:000417664900038
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85030538817
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2018
Articolo in rivista
Combined antioxidant-biofuel production from coffee silverskin
APPLIED MICROBIOLOGY AND BIOTECHNOLOGY. Pag.1021-1029
ISSN:0175-7598.
Procentese, A; Raganati, F.; Olivieri, G.; Russo, M. E.; Marzocchella, A.
Digital Object Identifier (DOI): 10.1007/s00253-018-9530-3
Codice identificativo ISI: WOS:000457830000039
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85057316665
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2018
Articolo in rivista
Fermentable Sugar Production from a Coffee Processing By-product after Deep Eutectic Solvent Pretreatment
BIORESOURCE TECHNOLOGY REPORTS. Pag.174-180
ISSN:2589-014X.
Procentese, A; Rehmann, L
Digital Object Identifier (DOI): 10.1016/j.biteb.2018.10.012
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85061042203
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)