Pubblicazioni

Loredana INCARNATO Pubblicazioni


2020
Articolo in rivista
Preparation and characterization of polypropylene/carbon nanotubes (PP/CNTs) nanocomposites as potential strain gauges for structural health monitoring
NANOMATERIALS. Vol. 10. Pag.814-833
ISSN:2079-4991.
Coppola, B.; Di Maio, L.; Incarnato, L.; Tulliani, J. -M.
Versione online
Digital Object Identifier (DOI): 10.3390/nano10040814
Codice identificativo ISI: WOS:000539577200217
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85083855942
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2020
Articolo in rivista
Development of eco-sustainable PBAT-based blown films and performance analysis for food packaging applications
MATERIALS. Vol. 13. Pag.1-15
ISSN:1996-1944.
Pietrosanto, A.; Scarfato, P.; Di Maio, L.; Incarnato, L.
Versione online
Digital Object Identifier (DOI): 10.3390/ma13235395
Codice identificativo ISI: WOS:000597554700001
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85097033460
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2020
Articolo in rivista
Evaluation of the suitability of poly(lactide)/poly(butylene-adipate-co-terephthalate) blown films for chilled and frozen food packaging applications
POLYMERS. Vol. 12. Pag.1-18
ISSN:2073-4360.
Pietrosanto, A.; Scarfato, P.; Di Maio, L.; Nobile, M. R.; Incarnato, L.
Digital Object Identifier (DOI): 10.3390/POLYM12040804
Codice identificativo ISI: WOS:000535587700074
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85086629286
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2020
Contributo in volume (Capitolo o Saggio)
Oxygen Scavengers in Food Packaging.
In Innovative Food Processing Technologies: A Comprehensive Review Pag.487-506
ISBN:9780128157824
Apicella, A.; Incarnato, L.
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85118395460
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)