Loredana INCARNATO | Pubblicazioni
Loredana INCARNATO Pubblicazioni
2020 | |
Articolo in rivista | |
Preparation and characterization of polypropylene/carbon nanotubes (PP/CNTs) nanocomposites as potential strain gauges for structural health monitoring NANOMATERIALS. Vol. 10. Pag.814-833 ISSN:2079-4991. | |
Coppola, B.; Di Maio, L.; Incarnato, L.; Tulliani, J. -M. | |
Versione online | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.3390/nano10040814 Codice identificativo ISI: WOS:000539577200217 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85083855942 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2020 | |
Articolo in rivista | |
Development of eco-sustainable PBAT-based blown films and performance analysis for food packaging applications MATERIALS. Vol. 13. Pag.1-15 ISSN:1996-1944. | |
Pietrosanto, A.; Scarfato, P.; Di Maio, L.; Incarnato, L. | |
Versione online | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.3390/ma13235395 Codice identificativo ISI: WOS:000597554700001 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85097033460 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2020 | |
Articolo in rivista | |
Evaluation of the suitability of poly(lactide)/poly(butylene-adipate-co-terephthalate) blown films for chilled and frozen food packaging applications POLYMERS. Vol. 12. Pag.1-18 ISSN:2073-4360. | |
Pietrosanto, A.; Scarfato, P.; Di Maio, L.; Nobile, M. R.; Incarnato, L. | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.3390/POLYM12040804 Codice identificativo ISI: WOS:000535587700074 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85086629286 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2020 | |
Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | |
Oxygen Scavengers in Food Packaging. In Innovative Food Processing Technologies: A Comprehensive Review Pag.487-506 ISBN:9780128157824 | |
Apicella, A.; Incarnato, L. | |
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85118395460 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |