Ermanno VASCA | Pubblicazioni
Ermanno VASCA Pubblicazioni
2024 | |
Articolo in rivista | |
Comprehensive molecular level characterization of protein- and polyphenol-rich tara (Caesalpinia spinosa) seed germ flour suggests novel hypothesis about possible accidental hazards FOOD RESEARCH INTERNATIONAL. Vol. 181. Pag.114119-114129 ISSN:0963-9969. | |
Fierro, Olga; Siano, Francesco; Bianco, Mariacristina; Vasca, Ermanno; Picariello, Gianluca | |
Versione online | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.1016/j.foodres.2024.114119 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85185265201 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2024 | |
Articolo in rivista | |
Effect of Metal Coordination Environment on the Stability of Zinc Complexes and Their Reactivity with NaSH CHEMISTRYSELECT. Vol. 9. Pag.1-7 ISSN:2365-6549. | |
Lamberti, M.; Galotto, M. V.; Vasca, E.; Landi, A.; Peluso, A.; Strianese, M. | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.1002/slct.202401334 Codice identificativo ISI: WOS:001237280500001 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85195481404 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2024 | |
Articolo in rivista | |
Development of Broad-Range Microbial Minimal Culture Medium for Lanthanide Studies MICROORGANISMS. Vol. 12. Pag.1-17 ISSN:2076-2607. | |
Oliva, Gianmaria; Vigliotta, Giovanni; Di Stasio, Luca; Vasca, Ermanno; Castiglione, Stefano | |
Versione online | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.3390/microorganisms12081531 Codice identificativo ISI: WOS:001307050700001 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85202691704 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |