Pubblicazioni

Maria Rosaria LAURO Pubblicazioni


2020
Articolo in rivista
Recycling of almond by-products for intestinal inflammation: improvement of physical-chemical, technological and biological characteristics of a dried almond skins extract.
PHARMACEUTICS. Vol. 12 (884). Pag.1-15
ISSN:1999-4923.
Lauro, Maria Rosaria; Marzocco, Stefania; Rapa, SHARA FRANCESCA; Teresa, Musumeci; Virgilio, Giannone; Picerno, Patrizia; Aquino, Rita Patrizia; Giovanni, Puglisi
Versione online
Digital Object Identifier (DOI): 10.3390/pharmaceutics12090884
Codice identificativo ISI: WOS:000581313100001
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85091170859
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2020
Articolo in rivista
Interaction of natural flavonoid eriocitrin with β-cyclodextrin and hydroxypropyl-β-cyclodextrin: an NMR and molecular dynamics investigation
NEW JOURNAL OF CHEMISTRY. Vol. 44. Pag.16431-16441
ISSN:1369-9261.
Cesari, Andrea; Uccello Barretta, Gloria; Kirschner, Karl N.; Pappalardo, Matteo; Basile, Livia; Guccione, Salvatore; Russotto, Clizia; Lauro, Maria Rosaria; Cavaliere, Francesca; Balzano, Federica
Versione online
Digital Object Identifier (DOI): 10.1039/D0NJ02022B
Codice identificativo ISI: WOS:000575065200017
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85092368179
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)