Maria Rosaria LAURO | Pubblicazioni
Maria Rosaria LAURO Pubblicazioni
2020 | |
Articolo in rivista | |
Recycling of almond by-products for intestinal inflammation: improvement of physical-chemical, technological and biological characteristics of a dried almond skins extract. PHARMACEUTICS. Vol. 12 (884). Pag.1-15 ISSN:1999-4923. | |
Lauro, Maria Rosaria; Marzocco, Stefania; Rapa, SHARA FRANCESCA; Teresa, Musumeci; Virgilio, Giannone; Picerno, Patrizia; Aquino, Rita Patrizia; Giovanni, Puglisi | |
Versione online | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.3390/pharmaceutics12090884 Codice identificativo ISI: WOS:000581313100001 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85091170859 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2020 | |
Articolo in rivista | |
Interaction of natural flavonoid eriocitrin with β-cyclodextrin and hydroxypropyl-β-cyclodextrin: an NMR and molecular dynamics investigation NEW JOURNAL OF CHEMISTRY. Vol. 44. Pag.16431-16441 ISSN:1369-9261. | |
Cesari, Andrea; Uccello Barretta, Gloria; Kirschner, Karl N.; Pappalardo, Matteo; Basile, Livia; Guccione, Salvatore; Russotto, Clizia; Lauro, Maria Rosaria; Cavaliere, Francesca; Balzano, Federica | |
Versione online | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.1039/D0NJ02022B Codice identificativo ISI: WOS:000575065200017 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85092368179 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |