Pubblicazioni

Paola RIZZO Pubblicazioni


2019
Articolo in rivista
Chemical Stabilization of Molecules by Inclusion as Guests of Nanoporous-Crystalline Polymer Phases
MACROMOLECULES. Vol. 52. Pag.2255-2264
ISSN:0024-9297.
Rizzo, P.; Cozzolino, A.; Guerra, G.
Digital Object Identifier (DOI): 10.1021/acs.macromol.8b02168
Codice identificativo ISI: WOS:000462950300004
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85062872877
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2019
Articolo in rivista
Nanoporous-crystalline films of PPO with parallel and perpendicular polymer chain orientations
POLYMER. Vol. 167. Pag.193-201
ISSN:0032-3861.
Rizzo, P; Gallo, Chiara; Vitale, Vissia; Tarallo, O.; Guerra, G.
Codice identificativo ISI: WOS:000460140000025
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85061662201
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2019
Articolo in rivista
The Influence of Film and Storage on the Phenolic and Antioxidant Properties of Red Raspberries (Rubus idaeus L.) cv. Erika
ANTIOXIDANTS. Vol. 8. Pag.254-277
ISSN:2076-3921.
Maria Giuffrè, Angelo; Louadj, Lamia; Rizzo, Paola; De Salvo, Emanuela; Sicari, Vincenzo
Digital Object Identifier (DOI): 10.3390/antiox8080254
Codice identificativo ISI: WOS:000482958900083
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85071180642
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2019
Articolo in rivista
Two nanoporous-crystalline forms of PPO and related co-crystalline forms
MACROMOLECULES. Vol. 59. Pag.9646-9656
ISSN:1520-5835.
Baku, Nagendra; Cozzolino, Antonietta; Daniel, Christophe; Rizzo, Paola; Guerra, Gaetano; Finizia, Auriemma; Claudio De Rosa, ; Massimo Christian D’Alterio, ; Oreste, Tarallo; Anna, Nuzzo
Digital Object Identifier (DOI): 10.1021/acs.macromol.9b01911
Codice identificativo ISI: WOS:000505629900025
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85076537741
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2019
Articolo in rivista
Intercalation compounds of a smectite clay with an ammonium salt biocideand their possible use for conservation of cultural heritage
HELIYON. Vol. 5. Pag.02991-02996
ISSN:2405-8440.
Gallo, Chiara; Rizzo, Paola; Guerra, Gaetano
Digital Object Identifier (DOI): 10.1016/j.heliyon.2019.e02991
Codice identificativo ISI: WOS:000504401100095
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85076036903
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2019
Articolo in rivista
Packaging and temperature affect the physicochemical properties of red raspberries (Rubus idaeus L., cv. Erika)
FOOD CONTROL. Vol. 97. Pag.105-113
ISSN:0956-7135.
Giuffre, A. M.; Louadj, L.; Rizzo, P.; Poiana, M.; Sicari, V.
Digital Object Identifier (DOI): 10.1016/j.foodcont.2018.10.027
Codice identificativo ISI: WOS:000452579700014
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85056798077
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)