Antonina PLUTINO | Pubblicazioni
Antonina PLUTINO Pubblicazioni
2022 | |
Abstract in Atti di convegno | |
From food to taste, from taste to food.Building a parable in young people’s tasteperception to “relish” the future. In: Gastronomy at the crossroad of ecological transition and social justice: Toward the International Society for Gastronomic Sciences and Studies. Book of Abstracts of the Symposium held in Turin, Italy, 23-25 September 2022 Pollenzo, Bra - Cuneo, Italy University of Gastronomic Sciences Pag.31-31 ISBN:979-12-80673-04-6 | |
Gastronomy at the crossroad of ecological transition and social justice: Toward the International Society for Gastronomic Sciences and Studies Torino 23-25 September 2022 | |
Plutino, Antonina; Zoccoli, Paola | |
Versione online | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2022 | |
Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | |
Il ruolo della geografia nella formazione degli insegnanti: unpercorso in divenire. In Professione insegnante: quali strategie per la formazione? Pag.987-990 Napoli Guida Editori. ISBN:9788868668105 | |
Plutino, Antonina | |
Versione online | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2022 | |
Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | |
Gli spazi caratterizzanti della moda: da manifestazione estetica a connotazione valoriale. In Catene/Chains. XI edizione Oltre la globalizzazione. Società di Studi Geografici. Memorie Geografiche Pag.863-870 Firenze Società di Studi Geografici. ISBN:9788894690118 | |
Plutino, Antonina; Zoccoli, Paola | |
Versione online | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |