RENATA ADAMI | Pubblicazioni
RENATA ADAMI Pubblicazioni
2018 | |
Articolo in rivista | |
Concentrated oleuropein powder from olive leaves using alcoholic extraction and supercritical CO2assisted extraction THE JOURNAL OF SUPERCRITICAL FLUIDS. Vol. 133. Pag.65-69 ISSN:0896-8446. | |
Baldino, Lucia; Della Porta, Giovanna; Osseo, Libero Sesti; Reverchon, Ernesto; Adami, Renata | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.1016/j.supflu.2017.09.026 Codice identificativo ISI: WOS:000426234000009 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85030318322 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2018 | |
Articolo in rivista | |
Preparation and characterization of Chilean propolis coprecipitates using Supercritical Assisted Atomization CHEMICAL ENGINEERING RESEARCH & DESIGN. Vol. 136. Pag.776-785 ISSN:0263-8762. | |
Di Capua, Alessia; Bejarano, Arturo; Adami, Renata; Reverchon, Ernesto | |
Versione online | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.1016/j.cherd.2018.06.037 Codice identificativo ISI: WOS:000442334500066 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85049565619 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2018 | |
Articolo in rivista | |
Concentration of Ruta graveolens active compounds using SC-CO2 extraction coupled with fractional separation THE JOURNAL OF SUPERCRITICAL FLUIDS. Vol. 131. Pag.82-86 ISSN:0896-8446. | |
Baldino, Lucia; Adami, Renata; Reverchon, Ernesto | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.1016/j.supflu.2017.09.008 Codice identificativo ISI: WOS:000413390400010 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85029165166 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |