Pubblicazioni

RITA CELANO Pubblicazioni


2018
Articolo in rivista
Rapid and automated on-line solid phase extraction HPLC–MS/MS with peak focusing for the determination of ochratoxin A in wine samples
FOOD CHEMISTRY. Vol. 244. Pag.128-135
ISSN:0308-8146.
Campone, Luca; Piccinelli, Anna Lisa; Celano, Rita; Pagano, Imma; Russo, Mariateresa; Rastrelli, Luca
Versione online
Digital Object Identifier (DOI): 10.1016/j.foodchem.2017.10.023
Codice identificativo ISI: WOS:000414966400017
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85031500465
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2018
Articolo in rivista
Occurrence of aflatoxin M1 in milk samples from Italy analysed by online-SPE UHPLC-MS/MS
NATURAL PRODUCT RESEARCH. Vol. 32. Pag.1803-1808
ISSN:1478-6419.
Campone, Luca; Piccinelli, Anna Lisa; Celano, Rita; Pagano, Imma; Di Sanzo, Rosa; Carabetta, Sonia; Russo, Mariateresa; Rastrelli, Luca
Versione online
Digital Object Identifier (DOI): 10.1080/14786419.2017.1402327
Codice identificativo ISI: WOS:000436445600009
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85034223220
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2018
Articolo in rivista
An Overview on Citrus aurantium L.: Its Functions as Food Ingredient and Therapeutic Agent
OXIDATIVE MEDICINE AND CELLULAR LONGEVITY. Vol. 2018. Pag.1-12
ISSN:1942-0900.
Suntar, Ipek; Khan, Haroon; Patel, Seema; Celano, Rita; Rastrelli, Luca
Digital Object Identifier (DOI): 10.1155/2018/7864269
Codice identificativo ISI: WOS:000432151000001
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85054392414
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2018
Articolo in rivista
Pressurized hot water extraction of bioactive compounds from artichoke by-products
ELECTROPHORESIS. Vol. 39. Pag.1899-1907
ISSN:0173-0835.
Pagano, Imma; Piccinelli, Anna Lisa; Celano, Rita; Campone, Luca; Gazzerro, Patrizia; Russo, Mariateresa; Rastrelli, Luca
Versione online
Digital Object Identifier (DOI): 10.1002/elps.201800063
Codice identificativo ISI: WOS:000440549300008
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85050977785
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2018
Articolo in rivista
Response surface methodology to optimize supercritical carbon dioxide/co-solvent extraction of brown onion skin by-product as source of nutraceutical compounds
FOOD CHEMISTRY. Vol. 269. Pag.495-502
ISSN:0308-8146.
Campone, Luca; Celano, Rita; Lisa Piccinelli, Anna; Pagano, Imma; Carabetta, Sonia; Sanzo, Rosa Di; Russo, Mariateresa; Ibañez, Elena; Cifuentes, Alejandro; Rastrelli, Luca
Versione online
Digital Object Identifier (DOI): 10.1016/j.foodchem.2018.07.042
Codice identificativo ISI: WOS:000441142100063
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85049737197
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2018
Articolo in rivista
Insights into Analysis of Phenolic Secoiridoids in Extra Virgin Olive Oil
JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY. Vol. 66. Pag.6053-6063
ISSN:0021-8561.
Celano, Rita; Piccinelli, Anna Lisa; Pugliese, Alessando; Carabetta, Sonia; Di Sanzo, Rosa; Rastrelli, Luca; Russo, Mariateresa
Versione online
Digital Object Identifier (DOI): 10.1021/acs.jafc.8b01751
Codice identificativo ISI: WOS:000436212000012
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85047766294
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)