Giacomo PEPE | Progetti
Giacomo PEPE Progetti
2 Progetti di ricerca
Filtro
In order to identify new food-derived peptides with pharmacological properties, a bioassay-guided fractionation approach of peptides released after hydrolysis of protein-rich sources will be carried out. In detail, the main objectives of project are:- exploitation of by-products and waste of the agro-processing industries as source of bioactive peptides- to develop eco-friendly technological pl
Struttura | Dipartimento di Farmacia/DIFARMA | |
Responsabile | PEPE Giacomo (Coordinatore Progetto) | |
Tipo di finanziamento | Fondi dell'ateneo | |
Finanziatori | Università degli Studi di SALERNO | |
Importo | 15.500,53 euro | |
Periodo | 25 Luglio 2022 - 25 Luglio 2025 | |
Dettaglio |
Attivo
Struttura | Dipartimento di Farmacia/DIFARMA | |
Responsabile | CAMPIGLIA Pietro (Coordinatore Progetto) PEPE Giacomo (Coordinatore Progetto) | |
Tipo di finanziamento | Finanziamenti da privati italiani | |
Finanziatori | REGIONE CAMPANIA | |
Importo | 38.000,00 euro | |
Periodo | 30 Luglio 2021 - 30 Giugno 2023 | |
Proroga | 30 giugno 2023 | |
Dettaglio |
Fonte dati U-GOV dal 1 Gennaio 2013