MARIA CARMINA SCALA | Pubblicazioni
MARIA CARMINA SCALA Pubblicazioni
2018 | |
Articolo in rivista | |
Investigation on side-product formation during the synthesis of a lactoferrin-derived lactam-bridged cyclic peptide AMINO ACIDS. Pag.1-9 ISSN:0939-4451. | |
Scala, Maria Carmina; Spensiero, Antonia; Pepe, Giacomo; Bertamino, Alessia; Carotenuto, Alfonso; Grieco, Paolo; Novellino, Ettore; Gomez-Monterrey, Isabel M.; Campiglia, Pietro; Sala, Marina | |
Versione online | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.1007/s00726-018-2612-9 Codice identificativo ISI: WOS:000444729300005 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85049600722 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2018 | |
Articolo in rivista | |
Design, Synthesis, Biological Activity, and Structural Analysis of Lactam-Constrained PTPRJ Agonist Peptides CHEMMEDCHEM. Vol. 13. Pag.1673-1680 ISSN:1860-7179. | |
Sala, Marina; Spensiero, Antonia; Scala, Maria Carmina; Pepe, Giacomo; Bilotta, Anna; Paduano, Francesco; D'Agostino, Sabrina; Lanzillotta, Delia; Bertamino, Alessia; Novellino, Ettore; Trapasso, Francesco; Gomez-Monterrey, Isabel M.; Campiglia, Pietro | |
Versione online | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.1002/cmdc.201800147 Codice identificativo ISI: WOS:000442341900008 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85050458744 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2018 | |
Articolo in rivista | |
Antioxidant properties of buffalo-milk dairy products: A β-Lg peptide released after gastrointestinal digestion of buffalo ricotta cheese reduces oxidative stress in intestinal epithelial cells INTERNATIONAL JOURNAL OF MOLECULAR SCIENCES. Vol. 19. Pag.1-14 ISSN:1661-6596. | |
Basilicata, Manuela Giovanna; Pepe, Giacomo; Adesso, Simona; Ostacolo, Carmine; Sala, Marina; Sommella, Eduardo; Scala, Maria Carmina; Messore, Antonella; Autore, Giuseppina; Marzocco, Stefania; Campiglia, Pietro | |
Versione online | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.3390/ijms19071955 Codice identificativo ISI: WOS:000442807400134 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85049666985 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |