Pubblicazioni

FABRIZIO MERCIAI Pubblicazioni


2021
Articolo in rivista
Comparison of Content in Phenolic Compounds and Antioxidant Capacity in Grains of White, Red, and Black Sorghum Varieties Grown in the Mediterranean Area
ACS FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY. Vol. 1. Pag.1109-1119
ISSN:2692-1944.
Pontieri, Paola; Pepe, Giacomo; Campiglia, Pietro; Merciai, Fabrizio; Basilicata, Manuela Giovanna; Smolensky, Dmitriy; Calcagnile, Matteo; Troisi, Jacopo; Romano, Roberta; Del Giudice, Fabio; Aletta, Mariarosaria; Guida, Marco; Alifano, Pietro; Del Giudice, Luigi
Digital Object Identifier (DOI): 10.1021/acsfoodscitech.1c00115
Codice identificativo ISI: WOS:000874530700001
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85116639996
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2021
Articolo in rivista
Analysis of the metabolic switch induced by the spirulina peptide SP6 in high fat diet ApoE-/- mice model: A direct infusion FT-ICR-MS based approach.
JOURNAL OF PHARMACEUTICAL AND BIOMEDICAL ANALYSIS. Pag.1-9
ISSN:0731-7085.
Sommella, Eduardo; Carrizzo, Albino; Merciai, Fabrizio; DI SARNO, Veronica; Carbone, Daniela; De Lucia, Massimiliano; Musella, Simona; Vecchione, Carmine; Campiglia, Pietro
Versione online
Digital Object Identifier (DOI): 10.1016/j.jpba.2020.113865
Codice identificativo ISI: WOS:000610841900046
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85098545000
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2021
Articolo in rivista
Prenatal and Early Postnatal Cerebral d -Aspartate Depletion Influences l -Amino Acid Pathways, Bioenergetic processes, and Developmental Brain Metabolism
JOURNAL OF PROTEOME RESEARCH. Vol. 20. Pag.727-739
ISSN:1535-3893.
Grimaldi, M.; Marino, C.; Buonocore, M.; Santoro, A.; Sommella, E.; Merciai, F.; Salviati, E.; De Rosa, A.; Nuzzo, T.; Errico, F.; Campiglia, P.; Usiello, A.; D'Ursi, A. M.
Digital Object Identifier (DOI): 10.1021/acs.jproteome.0c00622
Codice identificativo ISI: WOS:000605145400064
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85097731276
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)