Pubblicazioni

Jacopo Troisi Pubblicazioni


2022
Articolo in rivista
Screening performances of an 8-item UPSIT Italian version in the diagnosis of Parkinson's disease
NEUROLOGICAL SCIENCES. Pag.1-7
ISSN:1590-1874.
Landolfi, Annamaria; Picillo, Marina; Pellecchia, Maria Teresa; Troisi, Jacopo; Amboni, Marianna; Barone, Paolo; Erro, Roberto
Digital Object Identifier (DOI): 10.1007/s10072-022-06457-2
Codice identificativo ISI: WOS:000886738900001
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85142291860
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2022
Articolo in rivista
The Metabolomic Approach for the Screening of Endometrial Cancer: Validation from a Large Cohort of Women Scheduled for Gynecological Surgery
BIOMOLECULES. Vol. 12. Pag.1229--
ISSN:2218-273X.
Troisi, Jacopo; Mollo, Antonio; Lombardi, Martina; Scala, Giovanni; Richards, Sean M; Symes, Steven J K; Travaglino, Antonio; Neola, Daniele; de Laurentiis, Umberto; Insabato, Luigi; Di Spiezio Sardo, Attilio; Raffone, Antonio; Guida, Maurizio
Digital Object Identifier (DOI): 10.3390/biom12091229
Codice identificativo ISI: WOS:000857694900001
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85138352139
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2022
Articolo in rivista
Cardiac Computed Tomography Radiomics-Based Approach for the Detection of Left Ventricular Remodeling in Patients with Arterial Hypertension
DIAGNOSTICS. Vol. 12. Pag.322-331
ISSN:2075-4418.
Cavallo, Armando Ugo; Troisi, Jacopo; Muscogiuri, Emanuele; Cavallo, Pierpaolo; Rajagopalan, Sanjay; Citro, Rodolfo; Bossone, Eduardo; Mcveigh, Niall; Forte, Valerio; Di Donna, Carlo; Giannini, Francesco; Floris, Roberto; Garaci, Francesco; Sperandio, Massimiliano
Versione online
Digital Object Identifier (DOI): 10.3390/diagnostics12020322
Codice identificativo ISI: WOS:000761454100001
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85124069219
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2022
Articolo in rivista
Chemical Composition, Fatty Acid and Mineral Content of Food-Grade White, Red and Black Sorghum Varieties Grown in the Mediterranean Environment
FOODS. Vol. 11. Pag.1-11
ISSN:2304-8158.
Pontieri, Paola; Troisi, Jacopo; Calcagnile, Matteo; Bean, Scott R.; Tilley, Michael; Aramouni, Fadi; Boffa, Antonio; Pepe, Giacomo; Campiglia, Pietro; Del Giudice, Fabio; Chessa, Alberto L.; Smolensky, Dmitriy; Aletta, Mariarosaria; Alifano, Pietro; Del Giudice, Luigi
Digital Object Identifier (DOI): 10.3390/foods11030436
Codice identificativo ISI: WOS:000759510700001
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85124206017
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)