Pubblicazioni

Donato CASTRONUOVO Pubblicazioni


2019
Articolo in rivista
Morphological and productivity comparison between commercial and wild isolates of Pleurotus eryngii (D.C.: Fr.) Quél
ITALIAN JOURNAL OF AGRONOMY. Vol. 14. Pag.170-175
ISSN:2039-6805.
Castronuovo, Donato; Mang, Stefania M.; Becce, Antonella; Candido, Vincenzo; Cardone, Loriana; Camele, Ippolito
Versione online
Digital Object Identifier (DOI): 10.4081/ija.2019.1458
Codice identificativo ISI: WOS:000485483700006
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85070988367
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2019
Articolo in rivista
Influence of shading treatment on yield, morphological traits and phenolic profile of sweet basil (Ocimum basilicum L.)
SCIENTIA HORTICULTURAE. Vol. 254. Pag.91-98
ISSN:0304-4238.
Castronuovo, D.; Russo, D.; Libonati, Rossana; Faraone, I.; Candido, V.; Picuno, P.; Andrade, P.; Valentao, P.; Milella, L.
Versione online
Digital Object Identifier (DOI): 10.1016/j.scienta.2019.04.077
Codice identificativo ISI: WOS:000471085600014
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85065187437
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2019
Articolo in rivista
Performance of multi-layered LDPE films used as greenhouse cover in semiarid climate
THE JOURNAL OF ELASTOMERS AND PLASTICS. Vol. 51. Pag.211-223
ISSN:0095-2443.
Aouinet, M.; Djakhdane, K.; Dehbi, A.; Castronuovo, Donato; Picuno, P.
Versione online
Digital Object Identifier (DOI): 10.1177/0095244318781963
Codice identificativo ISI: WOS:000463631700002
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85048858889
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2019
Articolo in rivista
Evaluation of corm origin and climatic conditions on saffron (Crocus sativus L.) yield and quality
JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE. Vol. 99. Pag.5858-5869
ISSN:0022-5142.
Cardone, L.; Castronuovo, D.; Perniola, M.; Cicco, N.; Candido, V.
Versione online
Digital Object Identifier (DOI): 10.1002/jsfa.9860
Codice identificativo ISI: WOS:000477139300001
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85068706341
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)