Giuliana GORRASI | Pubblicazioni
Giuliana GORRASI Pubblicazioni
2016 | |
Articolo in rivista | |
Active coating for storage of Mozzarella cheese packaged under thermal abuse FOOD CONTROL. Vol. 64. Pag.10-16 ISSN:0956-7135. | |
Gorrasi, Giuliana; Bugatti, Valeria; Tammaro, Loredana; Vertuccio, Luigi; Vigliotta, Giovanni; Vittoria, Vittoria | |
Versione online | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.1016/j.foodcont.2015.12.002 Codice identificativo ISI: WOS:000371189000002 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-84949965070 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2016 | |
Articolo in rivista | |
Synergistic effect of lactic acid oligomers and laminar graphene sheets on the barrier properties of polylactide nanocomposites obtained by the in situ polymerization pre-incorporation method JOURNAL OF APPLIED POLYMER SCIENCE. Vol. 133 (42661). Pag.1-11 ISSN:1097-4628. | |
Martın, Jesus Ambrosio; Lopez Rubio, Amparo; Fabra, Marıa Jose; Lopez Manchado, Miguel Angel; Sorrentino, Andrea; Gorrasi, Giuliana; Lagaron, José Maria | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.1002/app.42661 Codice identificativo ISI: WOS:000362908900027 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-84944179338 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2016 | |
Articolo in rivista | |
Evaluation of zein/halloysite nano-containers as reservoirs of active molecules for packaging applications: Preparation and analysis of physical properties JOURNAL OF CEREAL SCIENCE. Vol. 70. Pag.66-71 ISSN:0733-5210. | |
Gorrasi, Giuliana; Vertuccio, Luigi | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.1016/j.jcs.2016.05.008 Codice identificativo ISI: WOS:000381950600010 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-84969832987 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2016 | |
Articolo in rivista | |
Edible bio-nano-hybrid coatings for food protection based on pectins and LDH-salicylate: Preparation and analysis of physical properties LEBENSMITTEL-WISSENSCHAFT + TECHNOLOGIE. Vol. 69. Pag.139-145 ISSN:0023-6438. | |
Gorrasi, Giuliana; Bugatti, Valeria | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.1016/j.lwt.2016.01.038 Codice identificativo ISI: WOS:000373539500020 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-84959925627 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2016 | |
Articolo in rivista | |
Mechanical dispersion of layered double hydroxides hosting active molecules in polyethylene: Analysis of structure and physical properties APPLIED CLAY SCIENCE. Vol. 132-133. Pag.2-6 ISSN:0169-1317. | |
Gorrasi, Giuliana; Bugatti, Valeria | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.1016/j.clay.2016.03.011 Codice identificativo ISI: WOS:000385600600002 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-84962169143 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2016 | |
Articolo in rivista | |
Preparation of poly(glycolide-co-lactide)s through a green process: Analysis of structural, thermal, and barrier properties REACTIVE & FUNCTIONAL POLYMERS. Vol. 109. Pag.70-78 ISSN:1381-5148. | |
Gorrasi, Giuliana; Meduri, A; Rizzarelli, P; Carroccio, S; Curcuruto, G; Pellecchia, Claudio; Pappalardo, D. | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.1016/j.reactfunctpolym.2016.10.002 Codice identificativo ISI: WOS:000390510200010 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-84994059876 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2016 | |
Articolo in rivista | |
Assessment of Ball Milling as a Compounding Technique to Develop Nanocomposites of Poly(3-Hydroxybutyrate-co-3-Hydroxyvalerate) and Bacterial Cellulose Nanowhiskers JOURNAL OF POLYMERS AND THE ENVIRONMENT. Vol. 24. Pag.241-254 ISSN:1572-8919. | |
Martın, Jesus Ambrosio; Fabra, Marıa Jose; Lopez Rubio, Amparo; Gorrasi, Giuliana; Sorrentino, Andrea; Lagaron, José Maria | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.1007/s10924-016-0767-6 Codice identificativo ISI: WOS:000382146000006 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-84970021812 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |