Anna Lisa PICCINELLI | Publications
Anna Lisa PICCINELLI Publications
2004 | |
Articolo in rivista | |
Phenolic constituents and antioxidant activity of Wendita calysina leaves (burrito), a folk Paraguayan tea JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY. Vol. 52. Pag.5863-5868 ISSN:0021-8561. | |
Piccinelli, ANNA LISA; Francesco De, Simone; Siro, Passi; Rastrelli, Luca | |
Versione online | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.1021/jf040100e Codice identificativo ISI: WOS:000223927900016 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-4644310826 | |
Show it in Product Database (IRIS) |
10210New lignans from the roots of Valeriana prionophylla with antioxidative and vasorelaxant activities
2004 | |
Articolo in rivista | |
New lignans from the roots of Valeriana prionophylla with antioxidative and vasorelaxant activities JOURNAL OF NATURAL PRODUCTS. Vol. 67. Pag.1135-1140 ISSN:0163-3864. | |
Piccinelli, ANNA LISA; Swizly, Arana; Armando, Caceres; Roberta D'emmanuele di Villa, Bianca; Raffaella, Sorrentino; Rastrelli, Luca | |
Versione online | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.1021/np049879c Codice identificativo ISI: WOS:000222901000012 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-3242781551 | |
Show it in Product Database (IRIS) |
2004 | |
Contributo in Atti di convegno | |
Variazione della componente fenolica durante il trattamento a microonde di vegetali. In: GRICU 2004Vol.I, Pag.455-458 ISBN:9788887030600 | |
GRICU 2004 Ischia -NA- Italy settembre 2004 | |
Barba, Anna Angela; D'Amore, Matteo; Piccinelli, ANNA LISA; Rastrelli, Luca | |
Show it in Product Database (IRIS) |
2004 | |
Contributo in Atti di convegno | |
Food under microwave processing: dielectric behavior and effects on phenolic costituent. In: CHISA 2004 Prague CHISA Vol.1, Pag.1-9 | |
CHISA 2004 Praga (Rep. Ceca) agosto 2004 | |
Rastrelli, Luca; Piccinelli, ANNA LISA; F., DE SIMONE; Barba, Anna Angela; D'Amore, Matteo | |
Show it in Product Database (IRIS) |