Pubblicazioni

Giuseppe CELANO Pubblicazioni


2023
Articolo in rivista
Evaluation of Novel Rapid Analytical Methods to Categorize Extra Virgin Olive Oil Based on the Coulometrically Determined Antioxidant Capacity and on the Spectrophotometric Assessment of Phenolic Compounds
MOLECULES. Vol. 28. Pag.3108-3118
ISSN:1420-3049.
Siano, Francesco; Picariello, Gianluca; Sammarco, Anna Sofia; Celano, Giuseppe; Caruso, Tonino; Vasca, Ermanno
Versione online
Digital Object Identifier (DOI): 10.3390/molecules28073108
Codice identificativo ISI: WOS:000969884700001
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85152355650
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2023
Articolo in rivista
Assessment of leaf water potential and stomatal conductance as early signs of stress in young hazelnut tree in Willamette valley
SCIENTIA HORTICULTURAE. Vol. 327. Pag.1-12
ISSN:0304-4238.
Altieri, Gessica; G Wiman, Nik; Santoro, Francesca; Amato, Mariana; Celano, Giuseppe
Versione online
Digital Object Identifier (DOI): 10.1016/j.scienta.2023.112817
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85181070251
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2023
Articolo in rivista
An Environmental and Economic Analysis of Strawberry Production in Southern Italy
AGRICULTURE. Vol. 13. Pag.1-19
ISSN:2077-0472.
Pergola, Maria; Maffia, Angela; Carlucci, Giuseppe; Persiani, Alessandro; Maria Palese, Assunta; Zaccardelli, Massimo; Altieri, Gessica; Celano, Giuseppe
Digital Object Identifier (DOI): 10.3390/agriculture13091705
Codice identificativo ISI: WOS:001072465800001
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85172104139
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2023
Articolo in rivista
Comparative Study of Fertilizers in Tomato-Grown Soils: Soil Quality, Sustainability, and Carbon/Water Footprints
SOIL SYSTEMS. Vol. 7. Pag.1-20
ISSN:2571-8789.
Maffia, Angela; Marra, Federica; Canino, Francesco; Oliva, Mariateresa; Mallamaci, Carmelo; Celano, G.; Muscolo, Adele
Digital Object Identifier (DOI): 10.3390/soilsystems7040109
Codice identificativo ISI: WOS:001130908200001
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85180681155
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)