Pubblicazioni

RITA CELANO Pubblicazioni


2022
Articolo in rivista
Chemical characterization and antioxidant potential of ecuadorian propolis
PHYTOCHEMISTRY. Vol. 203. Pag.1-11
ISSN:0031-9422.
Cuesta-Rubio, Osmany; Hernández, Ingrid Márquez; Fernández, Mercedes Campo; Rodríguez-Delgado, Irán; De Oca Porto, Rodny Montes; Piccinelli, Anna Lisa; Celano, Rita; Rastrelli, Luca
Digital Object Identifier (DOI): 10.1016/j.phytochem.2022.113415
Codice identificativo ISI: WOS:000860320000007
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85138763235
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2022
Articolo in rivista
Valorisation, Green Extraction Development, and Metabolomic Analysis of Wild Artichoke By-Product Using Pressurised Liquid Extraction UPLC-HRMS and Multivariate Data Analysis
MOLECULES. Vol. 27. Pag.1-14
ISSN:1420-3049.
Pagliari, Stefania; Cannavacciuolo, Ciro; Celano, Rita; Carabetta, Sonia; Russo, Mariateresa; Labra, Massimo; Campone, Luca
Digital Object Identifier (DOI): 10.3390/molecules27217157
Codice identificativo ISI: WOS:000882283700001
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85141569635
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2022
Articolo in rivista
Salting-out Assisted Liquid-Liquid Extraction for the rapid and simple simultaneous analysis of pyrrolizidine alkaloids and related N-oxides in honey and pollen
JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS. Vol. 108. Pag.1-9
ISSN:0889-1575.
Rizzo, S.; Celano, R.; Campone, L.; Rastrelli, L.; Piccinelli, A. L.
Digital Object Identifier (DOI): 10.1016/j.jfca.2022.104457
Codice identificativo ISI: WOS:000782117700012
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85124453195
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2022
Articolo in rivista
Optimization of ultrasound-assisted extraction of naturally occurring glucosinolates from by-products of Camelina sativa L. and their effect on human colorectal cancer cell line
FRONTIERS IN NUTRITION. Vol. 9. Pag.1-11
ISSN:2296-861X.
Pagliari, S; Giustra, Cm; Magoni, C; Celano, R; Fusi, P; Forcella, M; Sacco, G; Panzeri, D; Campone, L; Labra, M
Digital Object Identifier (DOI): 10.3389/fnut.2022.901944
Codice identificativo ISI: WOS:000837112800001
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85135476507
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2022
Articolo in rivista
Extraction of methylxanthines by pressurized hot water extraction from cocoa shell by-product as natural source of functional ingredient
LEBENSMITTEL-WISSENSCHAFT + TECHNOLOGIE. Vol. 170. Pag.1-9
ISSN:0023-6438.
Pagliari, S.; Celano, R.; Rastrelli, L.; Sacco, E.; Arlati, F.; Labra, M.; Campone, L.
Digital Object Identifier (DOI): 10.1016/j.lwt.2022.114115
Codice identificativo ISI: WOS:000917284300001
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85140467001
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)