RITA CELANO | Pubblicazioni
RITA CELANO Pubblicazioni
2022 | |
Articolo in rivista | |
Chemical characterization and antioxidant potential of ecuadorian propolis PHYTOCHEMISTRY. Vol. 203. Pag.1-11 ISSN:0031-9422. | |
Cuesta-Rubio, Osmany; Hernández, Ingrid Márquez; Fernández, Mercedes Campo; Rodríguez-Delgado, Irán; De Oca Porto, Rodny Montes; Piccinelli, Anna Lisa; Celano, Rita; Rastrelli, Luca | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.1016/j.phytochem.2022.113415 Codice identificativo ISI: WOS:000860320000007 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85138763235 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2022 | |
Articolo in rivista | |
Valorisation, Green Extraction Development, and Metabolomic Analysis of Wild Artichoke By-Product Using Pressurised Liquid Extraction UPLC-HRMS and Multivariate Data Analysis MOLECULES. Vol. 27. Pag.1-14 ISSN:1420-3049. | |
Pagliari, Stefania; Cannavacciuolo, Ciro; Celano, Rita; Carabetta, Sonia; Russo, Mariateresa; Labra, Massimo; Campone, Luca | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.3390/molecules27217157 Codice identificativo ISI: WOS:000882283700001 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85141569635 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2022 | |
Articolo in rivista | |
Salting-out Assisted Liquid-Liquid Extraction for the rapid and simple simultaneous analysis of pyrrolizidine alkaloids and related N-oxides in honey and pollen JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS. Vol. 108. Pag.1-9 ISSN:0889-1575. | |
Rizzo, S.; Celano, R.; Campone, L.; Rastrelli, L.; Piccinelli, A. L. | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.1016/j.jfca.2022.104457 Codice identificativo ISI: WOS:000782117700012 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85124453195 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2022 | |
Articolo in rivista | |
Optimization of ultrasound-assisted extraction of naturally occurring glucosinolates from by-products of Camelina sativa L. and their effect on human colorectal cancer cell line FRONTIERS IN NUTRITION. Vol. 9. Pag.1-11 ISSN:2296-861X. | |
Pagliari, S; Giustra, Cm; Magoni, C; Celano, R; Fusi, P; Forcella, M; Sacco, G; Panzeri, D; Campone, L; Labra, M | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.3389/fnut.2022.901944 Codice identificativo ISI: WOS:000837112800001 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85135476507 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2022 | |
Articolo in rivista | |
Extraction of methylxanthines by pressurized hot water extraction from cocoa shell by-product as natural source of functional ingredient LEBENSMITTEL-WISSENSCHAFT + TECHNOLOGIE. Vol. 170. Pag.1-9 ISSN:0023-6438. | |
Pagliari, S.; Celano, R.; Rastrelli, L.; Sacco, E.; Arlati, F.; Labra, M.; Campone, L. | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.1016/j.lwt.2022.114115 Codice identificativo ISI: WOS:000917284300001 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85140467001 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |