Pubblicazioni

Giacomo PEPE Pubblicazioni


2014
Articolo in rivista
UHPLC profiling and effects on LPS-stimulated J774A.1 macrophages of flavonoids from bergamot (Citrus bergamia) juice, an underestimated waste product with high anti-inflammatory potential
JOURNAL OF FUNCTIONAL FOODS. Vol. 7. Pag.641-649
ISSN:1756-4646.
Sommella, EDUARDO MARIA; Pepe, Giacomo; Pagano, Francesco; Gian Carlo, Tenore; Marzocco, Stefania; Michele, Manfra; Giorgio, Calabrese; Aquino, Rita Patrizia; Campiglia, Pietro
Digital Object Identifier (DOI): 10.1016/j.jff.2013.12.021
Codice identificativo ISI: 000335203500065
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-84898052836
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2014
Articolo in rivista
Microencapsulation by spray drying of Lannea microcarpa extract: Technological characteristics and antioxidant activity
JOURNAL OF PHARMACY & PHARMACOGNOSY RESEARCH. Vol. 2. Pag.100-109
ISSN:0719-4250.
Sansone, Francesca; Mencherini, Teresa; Picerno, Patrizia; Esposito, Tiziana; DEL GAUDIO, Pasquale; Russo, Paola; Pepe, Giacomo; Lauro, Maria Rosaria; Aquino, Rita Patrizia
Versione online
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-84961302980
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)