Pubblicazioni

Giacomo PEPE Pubblicazioni


2021
Articolo in rivista
Nobiletin and Xanthohumol Sensitize Colorectal Cancer Stem Cells to Standard Chemotherapy
CANCERS. Vol. 13. Pag.3927-3928
ISSN:2072-6694.
Turdo, Alice; Glaviano, Antonino; Pepe, Giacomo; Calap??, Federica; Raimondo, Stefania; Eleonora Fiori, Micol; Carbone, Daniela; Basilicata, MANUELA GIOVANNA; DI SARNO, Veronica; Ostacolo, Carmine; Parrino, Barbara; Cascioferro, Stella; Pecoraro, Camilla; Di Franco, Simone; Bellavia, Diana; Gaggianesi, Miriam; Veschi, Veronica; Lo Iacono, Melania; Ganduscio, Gloria; Davide Pantina, Vincenzo; Rosa Mangiapane, Laura; Rita Bongiorno, Maria; Alessandro, Riccardo; Todaro, Matilde; De Maria, Ruggero; Diana, Patrizia; Campiglia, Pietro; Stassi, Giorgio
Digital Object Identifier (DOI): 10.3390/cancers13163927
Codice identificativo ISI: WOS:000688816900001
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85111753224
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2021
Articolo in rivista
Comparison of Content in Phenolic Compounds and Antioxidant Capacity in Grains of White, Red, and Black Sorghum Varieties Grown in the Mediterranean Area
ACS FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY. Vol. 1. Pag.1109-1119
ISSN:2692-1944.
Pontieri, Paola; Pepe, Giacomo; Campiglia, Pietro; Merciai, Fabrizio; Basilicata, Manuela Giovanna; Smolensky, Dmitriy; Calcagnile, Matteo; Troisi, Jacopo; Romano, Roberta; Del Giudice, Fabio; Aletta, Mariarosaria; Guida, Marco; Alifano, Pietro; Del Giudice, Luigi
Digital Object Identifier (DOI): 10.1021/acsfoodscitech.1c00115
Codice identificativo ISI: WOS:000874530700001
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85116639996
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2021
Articolo in rivista
Protective effect of pomegranate on oxidative stress and inflammatory response induced by 5-fluorouracil in human keratinocytes
ANTIOXIDANTS. Vol. 10. Pag.1-15
ISSN:2076-3921.
Rapa, S. F.; Magliocca, G.; Pepe, G.; Amodio, G.; Autore, G.; Campiglia, P.; Marzocco, S.
Digital Object Identifier (DOI): 10.3390/antiox10020203
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85100012116
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2021
Articolo in rivista
A novel vasoactive peptide “PG1” from buffalo ice-cream protects from angiotensin-evoked high blood pressure
ANTIOXIDANTS. Vol. 10. Pag.1-17
ISSN:2076-3921.
Carrizzo, A.; Basilicata, M. G.; Pepe, G.; Sorensen, K. K.; Ciccarelli, M.; Di Sarno, V.; Damato, A.; Venturini, E.; Borrelli, A.; Musella, S.; Abate, M.; Di Pietro, P.; Ostacolo, C.; Campiglia, P.; Vecchione, C.
Digital Object Identifier (DOI): 10.3390/antiox10030441
Codice identificativo ISI: WOS:000633308600001
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85102255822
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)