Eduardo Maria SOMMELLA | Pubblicazioni
Eduardo Maria SOMMELLA Pubblicazioni
2016 | |
Articolo in rivista | |
Antioxidant peptides released from gastrointestinal digestion of “Stracchino” soft cheese: Characterization, in vitro intestinal protection and bioavailability JOURNAL OF FUNCTIONAL FOODS. Vol. 26. Pag.494-505 ISSN:1756-4646. | |
Pepe, Giacomo; Sommella, EDUARDO MARIA; Ventre, Giovanni; Scala, MARIA CARMINA; Adesso, Simona; Ostacolo, Carmine; Marzocco, Stefania; Novellino, Ettore; Campiglia, Pietro | |
Versione online | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.1016/j.jff.2016.08.021 Codice identificativo ISI: WOS:000386193400045 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-84983049812 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2016 | |
Articolo in rivista | |
Anti-inflammatory and antioxidant activity of polyphenolic extracts from Lactuca sativa (var. Maravilla de Verano) under different farming methods JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE. Vol. 96. Pag.4194-4206 ISSN:0022-5142. | |
Adesso, Simona; Pepe, Giacomo; Sommella, EDUARDO MARIA; Manfra, Michele; Scopa, Antonio; Sofo, Adriano; Tenore, Gian Carlo; Russo, Mariateresa; Di Gaudio, Francesca; Autore, Giuseppina; Campiglia, Pietro; Marzocco, Stefania | |
Versione online | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.1002/jsfa.7622 Codice identificativo ISI: WOS:000380729800029 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-84979210461 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2016 | |
Articolo in rivista | |
Detailed peptide profiling of “Scotta”: from a dairy waste to a source of potential health-promoting compounds DAIRY SCIENCE & TECHNOLOGY. Vol. 96. Pag.763-771 ISSN:1958-5586. | |
Sommella, Eduardo; Pepe, Giacomo; Ventre, Giovanni; Pagano, Francesco; Conte, Giulio Maria; Ostacolo, Carmine; Manfra, Michele; Tenore, Gian Carlo; Russo, Mariateresa; Novellino, Ettore; Campiglia, Pietro | |
Versione online | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.1007/s13594-016-0297-y Codice identificativo ISI: WOS:000385078700012 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-84988695795 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2016 | |
Articolo in rivista | |
Morus alba extract modulates blood pressure homeostasis through eNOS signaling MOLECULAR NUTRITION & FOOD RESEARCH. Vol. 60. Pag.2304-2311 ISSN:1613-4125. | |
Carrizzo, Albino; Ambrosio, Mariateresa; Damato, Antonio; Madonna, Michele; Storto, Marianna; Capocci, Luca; Campiglia, Pietro; Sommella, EDUARDO MARIA; Trimarco, Valentina; Rozza, Francesco; Izzo, Raffaele; Puca, Annibale Alessandro; Vecchione, Carmine | |
Versione online | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.1002/mnfr.201600233 Codice identificativo ISI: WOS:000386160900018 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-84990822025 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2016 | |
Articolo in rivista | |
Different agronomic and fertilization systems affect polyphenolic profile, antioxidant capacity and mineral composition of lettuce SCIENTIA HORTICULTURAE. Vol. 204. Pag.106-115 ISSN:0304-4238. | |
Sofo, Adriano; Lundegårdh, Bengt; Mårtensson, Anna; Manfra, Michele; Pepe, Giacomo; Sommella, EDUARDO MARIA; De Nisco, Mauro; Tenore, Gian Carlo; Campiglia, Pietro; Scopa, Antonio | |
Versione online | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.1016/j.scienta.2016.04.003 Codice identificativo ISI: WOS:000375887700013 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-84962915564 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2016 | |
Articolo in rivista | |
Rapid Screening of Antioxidant Anthocyanins in Autochthonous Nero d’Avola Grape Clones by Pre-column DPPH Reaction Coupled to UHPLC-UV/Vis-IT-TOF: a Strategy to Combine Chemical data and Genetic Diversity FOOD ANALYTICAL METHODS. Vol. 9. Pag.1-11 ISSN:1936-9751. | |
Sommella, EDUARDO MARIA; Pepe, Giacomo; Pagano, Francesco; Conte, GIULIO MARIA; Carimi, Francesco; Tenore, Gian Carlo; Novellino, Ettore; Manfra, Michele; Russo, Mariateresa; Campiglia, Pietro | |
Versione online | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.1007/s12161-016-0472-z Codice identificativo ISI: WOS:000382701600010 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-84960355082 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |