Eduardo Maria SOMMELLA | Pubblicazioni
Eduardo Maria SOMMELLA Pubblicazioni
2018 | |
Articolo in rivista | |
Peptidome profiles and bioactivity elucidation of buffalo-milk dairy products after gastrointestinal digestion FOOD RESEARCH INTERNATIONAL. Vol. 105. Pag.1003-1010 ISSN:0963-9969. | |
Basilicata, MANUELA GIOVANNA; Pepe, Giacomo; Sommella, Eduardo; Ostacolo, Carmine; Manfra, Michele; Sosto, Gennaro; Pagano, Giuseppe; Novellino, Ettore; Campiglia, Pietro | |
Versione online | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.1016/j.foodres.2017.12.038 Codice identificativo ISI: WOS:000425567900106 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85038214274 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2018 | |
Articolo in rivista | |
Chemical profiling of bioactive constituents in hop cones and pellets extracts by online comprehensive two-dimensional liquid chromatography with tandem mass spectrometry and direct infusion Fourier transform ion cyclotron resonance mass spectrometry JOURNAL OF SEPARATION SCIENCE. Pag.1-10 ISSN:1615-9306. | |
Sommella, Eduardo; Pagano, Francesco; Salviati, Emanuela; Chieppa, Marcello; Bertamino, Alessia; Manfra, Michele; Sala, Marina; Novellino, Ettore; Campiglia, Pietro | |
Versione online | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.1002/jssc.201701242 Codice identificativo ISI: WOS:000429715600005 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85041032391 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2018 | |
Articolo in rivista | |
Fast profiling of natural pigments in different spirulina (arthrospira platensis) dietary supplements by DI-FT-ICR and evaluation of their antioxidant potential by pre-column DPPH-UHPLC assay MOLECULES. Vol. 23. Pag.1-15 ISSN:1420-3049. | |
Sommella, Eduardo; Conte, Giulio Maria; Salviati, Emanuela; Pepe, Giacomo; Bertamino, Alessia; Ostacolo, Carmine; Sansone, Francesca; Prete, Francesco Del; Aquino, Rita Patrizia; Campiglia, Pietro | |
Versione online | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.3390/molecules23051152 Codice identificativo ISI: WOS:000435204000167 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85047199798 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2018 | |
Articolo in rivista | |
Citrus aurantium L. dry extracts promote C/ ebpβ expression and improve adipocyte differentiation in 3T3-L1 cells PLOS ONE. Vol. 13. Pag.1-20 ISSN:1932-6203. | |
Raciti, Gregory Alexander; Fiory, Francesca; Campitelli, Michele; Desiderio, Antonella; Spinelli, Rosa; Longo, Michele; Nigro, Cecilia; Pepe, Giacomo; Sommella, Eduardo; Campiglia, Pietro; Formisano, Pietro; Beguinot, Francesco; Miele, Claudia | |
Versione online | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.1371/journal.pone.0193704 Codice identificativo ISI: WOS:000428630000011 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85045000276 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2018 | |
Articolo in rivista | |
Annurca apple polyphenols protect murine hair follicles from taxane induced dystrophy and hijacks polyunsaturated fatty acid metabolism toward β-oxidation NUTRIENTS. Vol. 10. Pag.1-16 ISSN:2072-6643. | |
Riccio, Gennaro; Sommella, Eduardo; Badolati, Nadia; Salviati, Emanuela; Bottone, Sara; Campiglia, Pietro; Dentice, Monica; Tenore, Gian Carlo; Stornaiuolo, Mariano; Novellino, Ettore | |
Versione online | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.3390/nu10111808 Codice identificativo ISI: WOS:000451547700246 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85056966664 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2018 | |
Articolo in rivista | |
Innovative nanoparticles enhance N-palmitoylethanolamide intraocular delivery FRONTIERS IN PHARMACOLOGY. Vol. 9. Pag.1-7 ISSN:1663-9812. | |
Puglia, Carmelo; Blasi, Paolo; Ostacolo, Carmine; Sommella, Eduardo; Bucolo, Claudio; Platania, Chiara B. M.; Romano, Giovanni L.; Geraci, Federica; Drago, Filippo; Santonocito, Debora; Albertini, Barbara; Campiglia, Pietro; Puglisi, Giovanni; Pignatello, Rosario | |
Versione online | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.3389/fphar.2018.00285 Codice identificativo ISI: WOS:000428535100001 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85044634523 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2018 | |
Articolo in rivista | |
Antioxidant properties of buffalo-milk dairy products: A β-Lg peptide released after gastrointestinal digestion of buffalo ricotta cheese reduces oxidative stress in intestinal epithelial cells INTERNATIONAL JOURNAL OF MOLECULAR SCIENCES. Vol. 19. Pag.1-14 ISSN:1661-6596. | |
Basilicata, Manuela Giovanna; Pepe, Giacomo; Adesso, Simona; Ostacolo, Carmine; Sala, Marina; Sommella, Eduardo; Scala, Maria Carmina; Messore, Antonella; Autore, Giuseppina; Marzocco, Stefania; Campiglia, Pietro | |
Versione online | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.3390/ijms19071955 Codice identificativo ISI: WOS:000442807400134 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85049666985 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2018 | |
Articolo in rivista | |
Polyphenolic extract from tarocco (Citrus sinensis l. osbeck) clone “lempso” exerts anti-inflammatory and antioxidant effects via NF-KB and Nrf-2 activation in murine macrophages NUTRIENTS. Vol. 10. Pag.1961-1972 ISSN:2072-6643. | |
Pepe, Giacomo; Sommella, Eduardo; Cianciarulo, Donato; Ostacolo, Carmine; Manfra, Michele; Di Sarno, Veronica; Musella, Simona; Russo, Mariateresa; Messore, Antonella; Parrino, Barbara; Bertamino, Alessia; Autore, Giuseppina; Marzocco, Stefania; Campiglia, Pietro | |
Versione online | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.3390/nu10121961 Codice identificativo ISI: WOS:000455073200142 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85058759156 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2018 | |
Articolo in rivista | |
Annurca apple polyphenols ignite keratin production in hair follicles by inhibiting the pentose phosphate pathway and amino acid oxidation NUTRIENTS. Vol. 10. Pag.1-16 ISSN:2072-6643. | |
Badolati, Nadia; Sommella, Eduardo; Riccio, Gennaro; Salviati, Emanuela; Heintz, Dimitri; Bottone, Sara; Di Cicco, Emery; Dentice, Monica; Tenore, Giancarlo; Campiglia, Pietro; Stornaiuolo, Mariano; Novellino, Ettore | |
Versione online | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.3390/nu10101406 Codice identificativo ISI: WOS:000448821300072 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85054419151 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2018 | |
Articolo in rivista | |
Modification of lipid profile in commercial cow milk samples before and after their expiration date: Evaluation of storage crucial parameters and possible environmentally friendly disposal alternatives JOURNAL OF FOOD QUALITY. Vol. 2018. Pag.1-8 ISSN:0146-9428. | |
Sommella, Eduardo; Basilicata, Manuela Giovanna; Tenore, Gian Carlo; Manfra, Michele; Mastrocinque, Raffaella; Ostacolo, Carmine; Vitale, Andrea; Chieppa, Marcello; Campiglia, Pietro; Pepe, Giacomo | |
Versione online | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.1155/2018/8751317 Codice identificativo ISI: WOS:000426624700001 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85042669002 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |