Ermanno VASCA | Pubblicazioni
Ermanno VASCA Pubblicazioni
2022 | |
Articolo in rivista | |
Proteomics and Integrated Techniques to Characterize Organic Residues in Funerary Findings from Italic Populations of the First Millennium BC JOURNAL OF PROTEOME RESEARCH. Vol. 21. Pag.1330-1339 ISSN:1535-3893. | |
Siano, F.; Picariello, G.; Caruso, T.; Esposito, S.; Rescigno, C.; Addeo, F.; Vasca, E. | |
Versione online | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.1021/acs.jproteome.2c00093 Codice identificativo ISI: WOS:000797404600012 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85127910448 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2022 | |
Articolo in rivista | |
Air quality evaluation during COVID-19 in Southern Italy: the case study ofAvellino city ENVIRONMENTAL RESEARCH. Vol. 203. Pag.111803-111810 ISSN:0013-9351. | |
Cucciniello, Raffaele; Raia, Letizia; Vasca, Ermanno | |
Versione online | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.1016/j.envres.2021.111803 Codice identificativo ISI: WOS:000704697700013 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85112480828 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2022 | |
Articolo in rivista | |
Accurate determination of total biophenols in unfractionated extra-virgin olive oil with the fast blue BB assay FOOD CHEMISTRY. Vol. 370. Pag.130990-130996 ISSN:0308-8146. | |
Siano, F.; Vasca, E.; Picariello, G. | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.1016/j.foodchem.2021.130990 Codice identificativo ISI: WOS:000703962900009 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85117414113 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |