Pubblicazioni

Ermanno VASCA Pubblicazioni


2022
Articolo in rivista
Proteomics and Integrated Techniques to Characterize Organic Residues in Funerary Findings from Italic Populations of the First Millennium BC
JOURNAL OF PROTEOME RESEARCH. Vol. 21. Pag.1330-1339
ISSN:1535-3893.
Siano, F.; Picariello, G.; Caruso, T.; Esposito, S.; Rescigno, C.; Addeo, F.; Vasca, E.
Versione online
Digital Object Identifier (DOI): 10.1021/acs.jproteome.2c00093
Codice identificativo ISI: WOS:000797404600012
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85127910448
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2022
Articolo in rivista
Air quality evaluation during COVID-19 in Southern Italy: the case study ofAvellino city
ENVIRONMENTAL RESEARCH. Vol. 203. Pag.111803-111810
ISSN:0013-9351.
Cucciniello, Raffaele; Raia, Letizia; Vasca, Ermanno
Versione online
Digital Object Identifier (DOI): 10.1016/j.envres.2021.111803
Codice identificativo ISI: WOS:000704697700013
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85112480828
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2022
Articolo in rivista
Accurate determination of total biophenols in unfractionated extra-virgin olive oil with the fast blue BB assay
FOOD CHEMISTRY. Vol. 370. Pag.130990-130996
ISSN:0308-8146.
Siano, F.; Vasca, E.; Picariello, G.
Digital Object Identifier (DOI): 10.1016/j.foodchem.2021.130990
Codice identificativo ISI: WOS:000703962900009
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85117414113
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)