Pubblicazioni

Ermanno VASCA Pubblicazioni


2023
Articolo in rivista
Evaluation of Novel Rapid Analytical Methods to Categorize Extra Virgin Olive Oil Based on the Coulometrically Determined Antioxidant Capacity and on the Spectrophotometric Assessment of Phenolic Compounds
MOLECULES. Vol. 28. Pag.3108-3118
ISSN:1420-3049.
Siano, Francesco; Picariello, Gianluca; Sammarco, Anna Sofia; Celano, Giuseppe; Caruso, Tonino; Vasca, Ermanno
Versione online
Digital Object Identifier (DOI): 10.3390/molecules28073108
Codice identificativo ISI: WOS:000969884700001
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85152355650
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2023
Articolo in rivista
Insights into the Structure-Capacity of Food Antioxidant Compounds Assessed Using Coulometry
ANTIOXIDANTS. Vol. 12. Pag.1-19
ISSN:2076-3921.
Siano, Francesco; Sammarco, ANNA SOFIA; Fierro, Olga; Castaldo, Domenico; Caruso, Tonino; Picariello, Gianluca; Vasca, Ermanno
Digital Object Identifier (DOI): 10.3390/antiox12111963
Codice identificativo ISI: WOS:001122943400001
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85178383573
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2023
Articolo in rivista
Fluorescence Detecting of Paraquat and Diquat Using Host–Guest Chemistry with a Fluorophore-Pendant Calix[6]arene
SENSORS. Vol. 23. Pag.1-17
ISSN:1424-8220.
Vasca, Ermanno; Siano, Francesco; Caruso, Tonino
Versione online
Digital Object Identifier (DOI): 10.3390/s23031120
Codice identificativo ISI: WOS:000931072400001
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85147893753
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2023
Articolo in rivista
Monitoring antioxidants by coulometry: Quantitative assessment of the strikingly high antioxidant capacity of bergamot (Citrus bergamia R.) by-products
TALANTA. Vol. 251. Pag.1-9
ISSN:1873-3573.
Siano, Francesco; Picariello, Gianluca; Castaldo, Domenico; Cautela, Domenico; Caruso, Tonino; Vasca, Ermanno
Digital Object Identifier (DOI): 10.1016/j.talanta.2022.123765
Codice identificativo ISI: WOS:000838155200003
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85135408883
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2023
Articolo in rivista
Pasta fortified with C-glycosides-rich carob (Ceratonia siliqua L.) seed germ flour: Inhibitory activity against carbohydrate digesting enzymes
FOOD RESEARCH INTERNATIONAL. Vol. 170. Pag.112962-112970
ISSN:0963-9969.
Siano, Francesco; Mamone, Gianfranco; Vasca, Ermanno; Puppo, Maria Cecilia; Picariello, Gianluca
Digital Object Identifier (DOI): 10.1016/j.foodres.2023.112962
Codice identificativo ISI: WOS:001012567600001
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85159611594
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)