Paola MONTORO | Pubblicazioni
Paola MONTORO Pubblicazioni
2013 | |
Articolo in rivista | |
LC?ESI-MS quali-quantitative determination of phenolic constituents in different parts of wild and cultivated Astragalus gombiformis JOURNAL OF PHARMACEUTICAL AND BIOMEDICAL ANALYSIS. Vol. 72. Pag.89-98 ISSN:0731-7085. | |
Montoro, Paola; Hassen, Teyeb; Masullo, Milena; Angela, Mari; Wahiba, Douki; Piacente, Sonia | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.1016/j.jpba.2012.09.014 Codice identificativo ISI: WOS:000311819100012 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-84869048058 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2013 | |
Articolo in rivista | |
Integrated mass spectrometry approach to profile proanthocyanidins occurring in food supplements: Analysis of Potentilla erecta L. rhizomes FOOD CHEMISTRY. Vol. 141. Pag.4171-4178 ISSN:0308-8146. | |
Mari, A.; Eletto, D.; Pizza, Cosimo; Montoro, Paola; Piacente, Sonia | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.1016/j.foodchem.2013.06.101 Codice identificativo ISI: WOS:000324848000120 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-84884581035 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2013 | |
Articolo in rivista | |
Phytochemical composition of Potentilla anserina L. analyzed by an integrative GC-MS and LC-MS metabolomics platform METABOLOMICS. Vol. 9. Pag.599-607 ISSN:1573-3882. | |
Mari, Angela; David, Lyon; Lena, Fragner; Montoro, Paola; Piacente, Sonia; Stefanie, Wienkoop; Volker, Egelhofer; Wolfram, Weckwerth | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.1007/s11306-012-0473-x Codice identificativo ISI: WOS:000318905100008 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-84877617762 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2013 | |
Articolo in rivista | |
Flavanocoumarins from Guazuma ulmifolia bark and evaluation of their affinity for STAT1 PHYTOCHEMISTRY. Vol. 86. Pag.64-71 ISSN:0031-9422. | |
Mariateresa, Maldini; Simone Di, Micco; Montoro, Paola; Elena, Darra; Sofia, Mariotto; Bifulco, Giuseppe; Pizza, Cosimo; Piacente, Sonia | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.1016/j.phytochem.2012.10.011 Codice identificativo ISI: WOS:000315017100007 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-84872043134 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2013 | |
Articolo in rivista | |
Determination of six steviol glycosides of Stevia rebaudiana (Bertoni) from different geographical origin by LC-ESI-MS/MS FOOD CHEMISTRY. Vol. 141. Pag.745-753 ISSN:0308-8146. | |
Montoro, Paola; Molfetta, I.; Maldini, M.; Ceccarini, L.; Piacente, Sonia; Pizza, Cosimo; Macchia, M. | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.1016/j.foodchem.2013.03.041 Codice identificativo ISI: WOS:000321803500013 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-84878242196 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |