Pubblicazioni

Paola MONTORO Pubblicazioni


2013
Articolo in rivista
LC?ESI-MS quali-quantitative determination of phenolic constituents in different parts of wild and cultivated Astragalus gombiformis
JOURNAL OF PHARMACEUTICAL AND BIOMEDICAL ANALYSIS. Vol. 72. Pag.89-98
ISSN:0731-7085.
Montoro, Paola; Hassen, Teyeb; Masullo, Milena; Angela, Mari; Wahiba, Douki; Piacente, Sonia
Digital Object Identifier (DOI): 10.1016/j.jpba.2012.09.014
Codice identificativo ISI: WOS:000311819100012
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-84869048058
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2013
Articolo in rivista
Integrated mass spectrometry approach to profile proanthocyanidins occurring in food supplements: Analysis of Potentilla erecta L. rhizomes
FOOD CHEMISTRY. Vol. 141. Pag.4171-4178
ISSN:0308-8146.
Mari, A.; Eletto, D.; Pizza, Cosimo; Montoro, Paola; Piacente, Sonia
Digital Object Identifier (DOI): 10.1016/j.foodchem.2013.06.101
Codice identificativo ISI: WOS:000324848000120
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-84884581035
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2013
Articolo in rivista
Phytochemical composition of Potentilla anserina L. analyzed by an integrative GC-MS and LC-MS metabolomics platform
METABOLOMICS. Vol. 9. Pag.599-607
ISSN:1573-3882.
Mari, Angela; David, Lyon; Lena, Fragner; Montoro, Paola; Piacente, Sonia; Stefanie, Wienkoop; Volker, Egelhofer; Wolfram, Weckwerth
Digital Object Identifier (DOI): 10.1007/s11306-012-0473-x
Codice identificativo ISI: WOS:000318905100008
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-84877617762
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2013
Articolo in rivista
Flavanocoumarins from Guazuma ulmifolia bark and evaluation of their affinity for STAT1
PHYTOCHEMISTRY. Vol. 86. Pag.64-71
ISSN:0031-9422.
Mariateresa, Maldini; Simone Di, Micco; Montoro, Paola; Elena, Darra; Sofia, Mariotto; Bifulco, Giuseppe; Pizza, Cosimo; Piacente, Sonia
Digital Object Identifier (DOI): 10.1016/j.phytochem.2012.10.011
Codice identificativo ISI: WOS:000315017100007
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-84872043134
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2013
Articolo in rivista
Determination of six steviol glycosides of Stevia rebaudiana (Bertoni) from different geographical origin by LC-​ESI-​MS​/MS
FOOD CHEMISTRY. Vol. 141. Pag.745-753
ISSN:0308-8146.
Montoro, Paola; Molfetta, I.; Maldini, M.; Ceccarini, L.; Piacente, Sonia; Pizza, Cosimo; Macchia, M.
Digital Object Identifier (DOI): 10.1016/j.foodchem.2013.03.041
Codice identificativo ISI: WOS:000321803500013
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-84878242196
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)