Paola MONTORO | Pubblicazioni
Paola MONTORO Pubblicazioni
2019 | |
Articolo in rivista | |
HR-LC-ESI-Orbitrap-MS based metabolite profiling of Prunus dulcis Mill. (Italian cultivars Toritto and Avola) husks and evaluation of antioxidant activity PHYTOCHEMICAL ANALYSIS. Vol. 30. Pag.415-423 ISSN:0958-0344. | |
Bottone, Alfredo; Masullo, Milena; Montoro, Paola; Pizza, Cosimo; Piacente, Sonia | |
Versione online | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.1002/pca.2824 Codice identificativo ISI: WOS:000469994300005 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85061600976 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
153478LC-ESI/LTQOrbitrap/MS based metabolomics in analysis of Myrtus communis leaves from Sardinia (Italy)
2019 | |
Articolo in rivista | |
LC-ESI/LTQOrbitrap/MS based metabolomics in analysis of Myrtus communis leaves from Sardinia (Italy) INDUSTRIAL CROPS AND PRODUCTS. Vol. 128. Pag.354-362 ISSN:0926-6690. | |
D'Urso, Gilda; Montoro, Paola; Lai, Carla; Piacente, Sonia; Sarais, Giorgia | |
Versione online | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.1016/j.indcrop.2018.11.022 Codice identificativo ISI: WOS:000456899400042 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85056771063 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2019 | |
Articolo in rivista | |
Plant Specialized Metabolites in Hazelnut (Corylus avellana) Kernel and Byproducts: An Update on Chemistry, Biological Activity, and Analytical Aspects PLANTA MEDICA. Vol. 85. Pag.840-855 ISSN:0032-0943. | |
Bottone, A.; Cerulli, A.; Durso, G.; Masullo, M.; Montoro, P.; Napolitano, A.; Piacente, S. | |
Versione online | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.1055/a-0947-5725 Codice identificativo ISI: WOS:000479140800005 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85070608467 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2019 | |
Articolo in rivista | |
In depth LC-ESIMS n -guided phytochemical analysis of Ziziphus jujuba Mill. leaves PHYTOCHEMISTRY. Vol. 159. Pag.148-158 ISSN:0031-9422. | |
Masullo, Milena; Cerulli, Antonietta; Montoro, Paola; Pizza, Cosimo; Piacente, Sonia | |
Versione online | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.1016/j.phytochem.2018.12.014 Codice identificativo ISI: WOS:000458710000016 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85060018845 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2019 | |
Articolo in rivista | |
HPTLC-PCA complementary to HRMS-PCA in the case study of arbutus unedo antioxidant phenolic profiling FOODS. Vol. 8 (294). Pag.1-14 ISSN:2304-8158. | |
Maldini, MARIA TERESA; D'Urso, G.; Pagliuca, G.; Petretto, G. L.; Foddai, M.; Gallo, F. R.; Multari, G.; Caruso, D.; Montoro, P.; Pintore, G. | |
Versione online | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.3390/foods8080294 Codice identificativo ISI: WOS:000482954400066 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85070859634 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2019 | |
Articolo in rivista | |
First characterization of Pompia intrea candied fruit: The headspace chemical profile, polar extract composition and its biological activities FOOD RESEARCH INTERNATIONAL. Vol. 120. Pag.620-630 ISSN:0963-9969. | |
Deiana, Monica; Montoro, Paola; Jerković, Igor; Atzeri, Angela; Marijanović, Zvonimir; Serreli, Gabriele; Piacente, Sonia; Tuberoso, Carlo Ignazio Giovanni | |
Versione online | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.1016/j.foodres.2018.11.016 Codice identificativo ISI: WOS:000467195400066 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85056448567 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |