Pubblicazioni

Paola MONTORO Pubblicazioni


2025
Articolo in rivista
Green synthesis of gold nanoparticles from pomegranate juice ascertained by a combined approach based on MALDI FT-ICR MS and LC-ESI-MS/MS
FOOD CHEMISTRY. Vol. 476. Pag.143427-143440
ISSN:0308-8146.
Acquavia, Maria Assunta; Gubitosa, Jennifer; Rizzi, Vito; Cosma, Pinalysa; Gaeta, Carmine; Iannece, Patrizia; Della Sala, Paolo; Guerrieri, Antonio; Tesoro, Carmen; Ciriello, Rosanna; Lelario, Filomena; Gregori, Emanuela; Montoro, Paola; Di Capua, Angela; Bianco, Giuliana
Versione online
Digital Object Identifier (DOI): 10.1016/j.foodchem.2025.143427
Codice identificativo ISI: WOS:001435259600001
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85217925823
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2025
Articolo in rivista
A Targeted Mass Spectrometric Approach to Evaluate the Anti-Inflammatory Activity of the Major Metabolites of Foeniculum vulgare Mill. Waste in Human Bronchial Epithelium
MOLECULES. Vol. 30. Pag.1407-1422
ISSN:1420-3049.
Crescenzi, Maria Assunta; Gallart-Ayala, Hector; Stellato, Cristiana; Popolo, Ada; Ivanisevic, Julijana; Piacente, Sonia; Montoro, Paola
Versione online
Digital Object Identifier (DOI): 10.3390/molecules30071407
Codice identificativo ISI: WOS:001463840900001
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-105002261910
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2025
Articolo in rivista
Comparison of Vegetable Waste Byproducts of Selected Cultivars of Foeniculum vulgare Mill. by an Integrated LC‐(HR)MS and 1H‐NMR‐Based Metabolomics Approach
PHYTOCHEMICAL ANALYSIS. Pag.1-14
ISSN:0958-0344.
Crescenzi, Maria Assunta; Cerulli, Antonietta; Masullo, Milena; Montoro, Paola; Piacente, Sonia
Versione online
Digital Object Identifier (DOI): 10.1002/pca.3488
Codice identificativo ISI: WOS:001402078900001
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85215398519
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)