Paola MONTORO | Pubblicazioni
Paola MONTORO Pubblicazioni
2025 | |
Articolo in rivista | |
Green synthesis of gold nanoparticles from pomegranate juice ascertained by a combined approach based on MALDI FT-ICR MS and LC-ESI-MS/MS FOOD CHEMISTRY. Vol. 476. Pag.143427-143440 ISSN:0308-8146. | |
Acquavia, Maria Assunta; Gubitosa, Jennifer; Rizzi, Vito; Cosma, Pinalysa; Gaeta, Carmine; Iannece, Patrizia; Della Sala, Paolo; Guerrieri, Antonio; Tesoro, Carmen; Ciriello, Rosanna; Lelario, Filomena; Gregori, Emanuela; Montoro, Paola; Di Capua, Angela; Bianco, Giuliana | |
Versione online | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.1016/j.foodchem.2025.143427 Codice identificativo ISI: WOS:001435259600001 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85217925823 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2025 | |
Articolo in rivista | |
A Targeted Mass Spectrometric Approach to Evaluate the Anti-Inflammatory Activity of the Major Metabolites of Foeniculum vulgare Mill. Waste in Human Bronchial Epithelium MOLECULES. Vol. 30. Pag.1407-1422 ISSN:1420-3049. | |
Crescenzi, Maria Assunta; Gallart-Ayala, Hector; Stellato, Cristiana; Popolo, Ada; Ivanisevic, Julijana; Piacente, Sonia; Montoro, Paola | |
Versione online | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.3390/molecules30071407 Codice identificativo ISI: WOS:001463840900001 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-105002261910 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2025 | |
Articolo in rivista | |
Comparison of Vegetable Waste Byproducts of Selected Cultivars of Foeniculum vulgare Mill. by an Integrated LC‐(HR)MS and 1H‐NMR‐Based Metabolomics Approach PHYTOCHEMICAL ANALYSIS. Pag.1-14 ISSN:0958-0344. | |
Crescenzi, Maria Assunta; Cerulli, Antonietta; Masullo, Milena; Montoro, Paola; Piacente, Sonia | |
Versione online | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.1002/pca.3488 Codice identificativo ISI: WOS:001402078900001 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85215398519 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |