Maria Rosaria LAURO | Pubblicazioni
Maria Rosaria LAURO Pubblicazioni
2011 | |
Articolo in rivista | |
Maltodextrin/pectin by spray-drying as carrier for nutraceuticals extract JOURNAL OF FOOD ENGINEERING. Vol. 105. Pag.468-476 ISSN:0260-8774. | |
Sansone, Francesca; Mencherini, Teresa; Picerno, Patrizia; D'Amore, Matteo; Aquino, Rita Patrizia; Lauro, Maria Rosaria | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.1016/j.jfoodeng.2011.03.004 Codice identificativo ISI: WOS:000291076800011 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-79955471126 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2011 | |
Articolo in rivista | |
Citrus bergamia juice: phytochemical and technological studies. NATURAL PRODUCT COMMUNICATIONS. Vol. 6. Pag.951-955 ISSN:1555-9475. | |
Picerno, Patrizia; Sansone, Francesca; Mencherini, Teresa; Prota, Lucia; Aquino, Rita Patrizia; Rastrelli, Luca; Lauro, Maria Rosaria | |
Codice identificativo ISI: WOS:000292492300008 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-80052914063 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2011 | |
Articolo in rivista | |
UNA INNOVATIVA FORMULAZIONE NEO-GALENICA DI UBIDECARENONE AD ALTO DOSAGGIO BOLLETTINO DELLA SOCIETÀ ITALIANA DI FARMACIA OSPEDALIERA. Vol. 56 n.6. Pag.120-126 ISSN:0037-8798. | |
Lauro, Maria Rosaria; Sansone, Francesca; Silvana, Morelli; Adriano, Vercellone; Rossana, Menna; Eleonora, Sacristano; Aquino, Rita Patrizia | |
Versione online | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.1704/599.6998 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2011 | |
Articolo in rivista | |
Flavonoid microparticles by spray-drying: Influence of enhancersof the dissolution rate on properties and stability JOURNAL OF FOOD ENGINEERING. Vol. 103. Pag.188-196 ISSN:0260-8774. | |
Sansone, Francesca; Picerno, Patrizia; Mencherini, Teresa; Villecco, Francesco; D'Ursi, Anna Maria; Aquino, Rita Patrizia; Lauro, Maria Rosaria | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.1016/j.jfoodeng.2010.10.015 Codice identificativo ISI: WOS:000285807400010 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-78649490164 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |