Maria Rosaria LAURO | Pubblicazioni
Maria Rosaria LAURO Pubblicazioni
2019 | |
Articolo in rivista | |
Beneficial Effects of Dietary Polyphenols on Gut Microbiota and Strategies to Improve Delivery Efficiency NUTRIENTS. Vol. 11(9). Pag.1-21 ISSN:2072-6643. | |
Kumar Singh, Amit; Cabral, Célia; Kumar, Ramesh; Ganguly, Risha; Kumar Rana, Harvesh; Gupta, Ashutosh; Lauro, Maria Rosaria; Carbone, Claudia; Reis, Flávio; Pandey, Abhay K. | |
Versione online | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.3390/nu11092216 Codice identificativo ISI: WOS:000487964600042 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85072513361 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2019 | |
Articolo in rivista | |
Development of Health Products from Natural Sources CURRENT MEDICINAL CHEMISTRY. Vol. 26. Pag.4606-4630 ISSN:0929-8673. | |
Sansone, Francesca; Mencherini, Teresa; Picerno, Patrizia; Lauro, Maria Rosaria; Cerrato, Michele; Aquino, Rita Patrizia | |
Versione online | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.2174/0929867325666180926152139 Codice identificativo ISI: WOS:000489729600011 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85061786561 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2019 | |
Articolo in rivista | |
Lipid Nanoparticles And Active Natural Compounds: A Perfect Combination For Pharmaceutical Applications CURRENT MEDICINAL CHEMISTRY. Vol. 26 (24). Pag.4681-4696 ISSN:0929-8673. | |
Puglia, Carmelo; Pignatello, Rosario; Fuochi, Virginia; Maria Furneri, Pio; Lauro, Maria Rosaria; Santonocito, Debora; Cortesi, Rita; ., Elisabetta Esposito | |
Versione online | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.2174/0929867326666190614123835 Codice identificativo ISI: WOS:000489729600014 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85074184873 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2019 | |
Articolo in rivista | |
Editorial of Special Issue "Botanicals: innovative tools for pharmaceutical, cosmetic and nutraceutical" CURRENT MEDICINAL CHEMISTRY. Vol. 26. Pag.4504-4506 ISSN:0929-8673. | |
Puglia, Carmelo; Lauro, Maria Rosaria | |
Versione online | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.2174/092986732624190927120809 Codice identificativo ISI: WOS:000489729600005 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85074150685 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |