Pubblicazioni

Maria Rosaria LAURO Pubblicazioni


2016
Articolo in rivista
Effects of innovative and conventional sanitizing treatments on the reduction of Saccharomycopsis fibuligera defects on industrial durum wheat bread
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MICROBIOLOGY. Vol. 235. Pag.71-76
ISSN:0168-1605.
Giannone, Virgilio; Pitino, Iole; Pecorino, Biagio; Todaro, Aldo; Spina, Alfio; Lauro, Maria Rosaria; Tomaselli, Filippo; Restuccia, Cristina
Versione online
Digital Object Identifier (DOI): 10.1016/j.ijfoodmicro.2016.07.009
Codice identificativo ISI: WOS:000383823300009
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-84978394408
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2016
Articolo in rivista
A novel α-amylase-lipase formulation as anti-staling agent in durum wheat bread
LEBENSMITTEL-WISSENSCHAFT + TECHNOLOGIE. Vol. 65. Pag.381-389
ISSN:0023-6438.
Giannone, Virgilio; Lauro, Maria Rosaria; Spina, Alfio; Pasqualone, Antonella; Auditore, Lucrezia; Puglisi, Ivana; Puglisi, Giovanni
Versione online
Digital Object Identifier (DOI): 10.1016/j.lwt.2015.08.020
Codice identificativo ISI: WOS:000364796700050
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-84952066346
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2016
Articolo in rivista
Innovative oral spray-dried Idebenone systems to improve patient compliance
DRUG DEVELOPMENT AND INDUSTRIAL PHARMACY. Vol. 42. Pag.1127-1136
ISSN:0363-9045.
Lauro, Maria Rosaria; Carbone, Claudia; Sansone, Francesca; Ruozi, Barbara; Chillemi, Rosanna; Sciuto, Sebastiano; Aquino, Rita Patrizia; Puglisi, Giovanni
Versione online
Digital Object Identifier (DOI): 10.3109/03639045.2015.1115870
Codice identificativo ISI: WOS:000374699100012
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-84978375370
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)