Giacomo PEPE | Pubblicazioni
Giacomo PEPE Pubblicazioni
2021 | |
Articolo in rivista | |
Nobiletin and Xanthohumol Sensitize Colorectal Cancer Stem Cells to Standard Chemotherapy CANCERS. Vol. 13. Pag.3927-3928 ISSN:2072-6694. | |
Turdo, Alice; Glaviano, Antonino; Pepe, Giacomo; Calap??, Federica; Raimondo, Stefania; Eleonora Fiori, Micol; Carbone, Daniela; Basilicata, MANUELA GIOVANNA; DI SARNO, Veronica; Ostacolo, Carmine; Parrino, Barbara; Cascioferro, Stella; Pecoraro, Camilla; Di Franco, Simone; Bellavia, Diana; Gaggianesi, Miriam; Veschi, Veronica; Lo Iacono, Melania; Ganduscio, Gloria; Davide Pantina, Vincenzo; Rosa Mangiapane, Laura; Rita Bongiorno, Maria; Alessandro, Riccardo; Todaro, Matilde; De Maria, Ruggero; Diana, Patrizia; Campiglia, Pietro; Stassi, Giorgio | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.3390/cancers13163927 Codice identificativo ISI: WOS:000688816900001 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85111753224 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2021 | |
Articolo in rivista | |
Comparison of Content in Phenolic Compounds and Antioxidant Capacity in Grains of White, Red, and Black Sorghum Varieties Grown in the Mediterranean Area ACS FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY. Vol. 1. Pag.1109-1119 ISSN:2692-1944. | |
Pontieri, Paola; Pepe, Giacomo; Campiglia, Pietro; Merciai, Fabrizio; Basilicata, Manuela Giovanna; Smolensky, Dmitriy; Calcagnile, Matteo; Troisi, Jacopo; Romano, Roberta; Del Giudice, Fabio; Aletta, Mariarosaria; Guida, Marco; Alifano, Pietro; Del Giudice, Luigi | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.1021/acsfoodscitech.1c00115 Codice identificativo ISI: WOS:000874530700001 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85116639996 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2021 | |
Articolo in rivista | |
Protective effect of pomegranate on oxidative stress and inflammatory response induced by 5-fluorouracil in human keratinocytes ANTIOXIDANTS. Vol. 10. Pag.1-15 ISSN:2076-3921. | |
Rapa, S. F.; Magliocca, G.; Pepe, G.; Amodio, G.; Autore, G.; Campiglia, P.; Marzocco, S. | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.3390/antiox10020203 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85100012116 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2021 | |
Articolo in rivista | |
A novel vasoactive peptide “PG1” from buffalo ice-cream protects from angiotensin-evoked high blood pressure ANTIOXIDANTS. Vol. 10. Pag.1-17 ISSN:2076-3921. | |
Carrizzo, A.; Basilicata, M. G.; Pepe, G.; Sorensen, K. K.; Ciccarelli, M.; Di Sarno, V.; Damato, A.; Venturini, E.; Borrelli, A.; Musella, S.; Abate, M.; Di Pietro, P.; Ostacolo, C.; Campiglia, P.; Vecchione, C. | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.3390/antiox10030441 Codice identificativo ISI: WOS:000633308600001 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85102255822 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |