Publications

Pierluigi MAZZEI Publications


2023
Contributo in volume (Capitolo o Saggio)
Cap. 11 FRUTTA E VERDURA.
In Luisa Mannina, Noemi Proietti, Valeria Di Tullio, Anatoli Sobolev RISONANZA MAGNETICA NELLA SCIENZA DEGLI ALIMENTI Pag.73-84
ISBN:9788808706614
Ciampa, Alessandra; Corsaro, Carmelo; Delfini, Maurizio; Ingallina, Cinzia; Mallamace, Domenico; Mazzei, Pierluigi; Piccolo, Alessandro; Righi, Valeria; Sciubba, Fabio; Spisni, Alberto
Show it in Product Database (IRIS)
2023
Contributo in volume (Capitolo o Saggio)
Cap. 21 Formaggio.
In Luisa Mannina, Noemi Proietti, Valeria Di Tullio, Anatoli Sobolev RISONANZA MAGNETICA NELLA SCIENZA DEGLI ALIMENTI Pag.185-192 Zanichelli - Casa Editrice Ambrosiana.
ISBN:9788808706614
Cesare Marincola, Flaminia; Ciampa, Alessandra; Lamanna, Raffaele; Mazzei, Pierluigi; Micozzi, Alessandra; Milone, Salvatore; Piccolo, Alessndro; Scano, Paola; Spisni., Alberto
Show it in Product Database (IRIS)
2023
Contributo in volume (Capitolo o Saggio)
Cap. 18 Pesce e prodotti dell'acquacoltura.
In Luisa Mannina, Noemi Proietti, Valeria Di Tullio, Anatoli Sobolev RISONANZA MAGNETICA NELLA SCIENZA DEGLI ALIMENTI Pag.148-159 Zanichelli - Casa Editrice Ambrosiana.
ISBN:9788808706614
Angilè, Federica; Ciampa, Alessandra; Del Coco, Laura; De Pascali, Sandra; Paolo Fanizzi, Francesco; Girelli, Chiara; Mazzei, Pierluigi; Mucci, Adele; Piccolo, Alessandro; Spisni, Alberto
Show it in Product Database (IRIS)
2023
Contributo in volume (Capitolo o Saggio)
RISONANZA MAGNETICA PER IMMAGINI (MRI).
In Luisa Mannina, Noemi Proietti, Valeria Di Tullio, Anatoli Sobolev RISONANZA MAGNETICA NELLA SCIENZA DEGLI ALIMENTI Pag.42-45 Zanichelli - Casa Editrice Ambrosiana.
ISBN:9788808706614
Ciampa, Alessandra; Mazzei, Pierluigi; Piccolo, Alessandro; Spisni, Alberto
Show it in Product Database (IRIS)
2023
Contributo in volume (Capitolo o Saggio)
Cap. 17 CARNE.
In Luisa Mannina, Noemi Proietti, Valeria Di Tullio, Anatoli Sobolev RISONANZA MAGNETICA NELLA SCIENZA DEGLI ALIMENTI Pag.140-147 ZANICHELLI - Casa Ambrosiana Editrice
ISBN:9788808706614
Caligiani, Augusta; Ciampa, Alessandra; Laghi, Luca; Mazzei, Pierluigi; Petracci, Massimiliano; Piccolo, Alessandro; Spisni, Alberto
Show it in Product Database (IRIS)
2017
Contributo in volume (Capitolo o Saggio)
NMR APPLICATIONS IN FOOD ANALYSIS: PART A.
In Mannina L. Sobolev A., Proietti M., Capitani D., Mazzei P., Piccolo A. et al. Analytical Chemistry - Developments, applications, and challenges in food analysis Pag.157-253 Locatelli M, Celia C.
ISBN:978-1-53612-267-1
Sobolev, A; Mannina, L; Proietti, M; Capitani, D; Mazzei, P; Piccolo, A; Et, Al
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85034950466
Show it in Product Database (IRIS)
2017
Contributo in volume (Capitolo o Saggio)
Analytical Chemistry: Developments, Applications and Challenges in Food Analysis.
In Analytical Chemistry: Developments, Applications and Challenges in Food Analysis Pag.1-389 USA Nova Science Publisher.
ISBN:978-1-53612-267-1
Mannina, Luisa; Sobolev, Anatoly; Capozzi, Francesco; Consonni, Roberto; Fanizzi, Paolo; Vito, Gallo; Luchinat, Claudio; Mazzei, Pierluigi; Piccolo, Alessandro; Proietti, Noemi; Randazzo, Antonio; Righi, Valeria; Capitani, Donatella
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85034983743
Show it in Product Database (IRIS)
2017
Contributo in volume (Capitolo o Saggio)
Intact Food Analysis by Means ofHRMAS-NMR Spectroscopy.
In G. A. Webb Modern Magnetic Resonance, 2nd edition Pag.1-16 Graham A. Webb.
ISBN:978-3-319-28387-6
Mazzei, P; Piccolo, A; Valentini, M
Digital Object Identifier (DOI): DOI 10.1007/978-3-319-28275-6_16-1
Codice identificativo SCOPUS: 2-S2.0-85054371538
Show it in Product Database (IRIS)
2017
Contributo in volume (Capitolo o Saggio)
NMR Applications in food analysis : Part B.
In Analytical Chemistry - Developments, applications, and challenges in food analysis Pag.255-296 Locatelli M, Celia C.
ISBN:978-1-53612-267-1
Proietti, M; Capitani, D; Sobolev, A; Mannina, L; Mazzei, P; Piccolo, A; Et, Al
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85034970643
Show it in Product Database (IRIS)
2017
Contributo in volume (Capitolo o Saggio)
NMR Methodologies in food analysis. In: Analytical Chemistry - Developments, applications, and challenges in food analysis..
In Analytical Chemistry - Developments, applications, and challenges in food analysis Pag.103-156 Locatelli M, Celia C.
ISBN:978-1-53612-267-1
Mannina, L; Sobolev, A; Proietti, M; Capitani, D; Mazzei, P; Piccolo, A; Et, Al
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85035015578
Show it in Product Database (IRIS)
2016
Contributo in volume (Capitolo o Saggio)
Molecular properties and functions of Humic Substances and Humic-Like Substances (HULIS) from biomasses and their transformation products.
In Savy D. , Mazzei P., Nebbioso A., Drosos M., Nuzzo A., Cozzolino V., Spaccini R., Piccolo A. et al. Analytical Techniques and Methods for Biomass Pag.85-114 Springer.
ISBN:978-3-319-41413-3
Savy, D; Mazzei, P; Nebbioso, A; Drosos, M; Cozzolino, V; Spaccini, R; Piccolo, A
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85018894993
Show it in Product Database (IRIS)