Luca RASTRELLI | Pubblicazioni
Luca RASTRELLI Pubblicazioni
2002 | |
Articolo in rivista | |
Rate of degradation of α-tocopherol, squalene, phenolics and polyunsaturated fatty acids in olive oil during different storage conditions. JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY. Vol. 50. Pag.5566-5570 ISSN:0021-8561. | |
Rastrelli, Luca; Passi, S.; Ippolito, F.; Vacca, G.; DE SIMONE, F. | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.1021/jf011063j Codice identificativo ISI: WOS:000178122300011 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-0037174389 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2002 | |
Articolo in rivista | |
Il bacino idrotermale della Valle del Sele. Medicina Clinica e Termale MEDICINA CLINICA E TERMALE. Vol. 48. Pag.293-296 ISSN:1123-9395. | |
Rastrelli, Luca; Vacca, G; Nappi, P. | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2002 | |
Articolo in rivista | |
Isolation and quantitative analysis of phenolic antioxidants, free sugars and polyols from Mango (Mangifera indica L.) stem bark aqueous decoction used in Cuba as nutritional supplement. JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY. Vol. 50. Pag.762-766 ISSN:0021-8561. | |
Nunez, A; Velez, H; Agero, J; Gonzalez, J; Naddeo, F; DE SIMONE, F; Rastrelli, Luca | |
Codice identificativo ISI: WOS:000173783700019 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-0037070032 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2002 | |
Articolo in rivista | |
An extract of Tagetes lucida and its phenolic constituents as antioxidants JOURNAL OF NATURAL PRODUCTS. Vol. 65. Pag.1773-1776 ISSN:0163-3864. | |
Aquino, Rita Patrizia; Armando, Cáceres; Morelli, Silvana; Rastrelli, Luca | |
Versione online | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.1021/np020018i Codice identificativo ISI: WOS:000180190100006 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-12244312474 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
8831Flavonol glycosides and a naphthopyranone glycoside from Paepalanthus macropodus (Eriocaulaceae)
2002 | |
Articolo in rivista | |
Flavonol glycosides and a naphthopyranone glycoside from Paepalanthus macropodus (Eriocaulaceae) BIOCHEMICAL SYSTEMATICS AND ECOLOGY. Vol. 30. Pag.275-277 ISSN:0305-1978. | |
PEZZUTO DE ANDRADE, F. D.; Rastrelli, Luca; Pizza, Cosimo; Sano, P. T.; Vilegas, W. | |
Codice identificativo ISI: WOS:000174060800012 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-0036182007 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2002 | |
Articolo in rivista | |
Caratterizzazione del chimismo delle acque dell’isola di Ischia e suo patrimonio termale: risultati di una indagine decennale. MEDICINA CLINICA E TERMALE. Vol. 48. Pag.279-284 ISSN:1123-9395. | |
Rastrelli, Luca; Nappi, P; Pianese, L. | |
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-0036266345 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2002 | |
Articolo in rivista | |
Fatty acid composition and antioxidant levels in muscle tissue of different Mediterranean marine species of fish and shellfish. JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY. Vol. 50. Pag.7314-7322 ISSN:0021-8561. | |
Passi, S.; Cataudella, S.; DI MARCO, P.; DE SIMONE, F.; Rastrelli, Luca | |
Codice identificativo ISI: WOS:000179613200022 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-0037021631 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2002 | |
Articolo in rivista | |
Determination of organophosphorus pesticide residues in Cilento (Campania, Italy) virgin olive oil by capillary gas chromatography. FOOD CHEMISTRY. Vol. 79. Pag.303-305 ISSN:0308-8146. | |
Rastrelli, Luca; Totaro, K.; DE SIMONE, F. | |
Codice identificativo ISI: WOS:000179219800004 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-0036876761 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2002 | |
Articolo in rivista | |
Neuropharmacology Activity of Alkaloids from South American Medicinal Plants CURRENT MEDICINAL CHEMISTRY. Vol. 2. Pag.1-15 ISSN:0929-8673. | |
Capasso, Anna; Aquino, Rita Patrizia; DE TOMMASI, Nunziatina; Piacente, Sonia; Rastrelli, Luca; Pizza, Cosimo | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.2174/1568015024606600 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-0036279741 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |