Pubblicazioni

Luca RASTRELLI Pubblicazioni


2002
Articolo in rivista
Rate of degradation of α-tocopherol, squalene, phenolics and polyunsaturated fatty acids in olive oil during different storage conditions.
JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY. Vol. 50. Pag.5566-5570
ISSN:0021-8561.
Rastrelli, Luca; Passi, S.; Ippolito, F.; Vacca, G.; DE SIMONE, F.
Digital Object Identifier (DOI): 10.1021/jf011063j
Codice identificativo ISI: WOS:000178122300011
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-0037174389
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2002
Articolo in rivista
Il bacino idrotermale della Valle del Sele. Medicina Clinica e Termale
MEDICINA CLINICA E TERMALE. Vol. 48. Pag.293-296
ISSN:1123-9395.
Rastrelli, Luca; Vacca, G; Nappi, P.
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2002
Articolo in rivista
Isolation and quantitative analysis of phenolic antioxidants, free sugars and polyols from Mango (Mangifera indica L.) stem bark aqueous decoction used in Cuba as nutritional supplement.
JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY. Vol. 50. Pag.762-766
ISSN:0021-8561.
Nunez, A; Velez, H; Agero, J; Gonzalez, J; Naddeo, F; DE SIMONE, F; Rastrelli, Luca
Codice identificativo ISI: WOS:000173783700019
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-0037070032
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2002
Articolo in rivista
An extract of Tagetes lucida and its phenolic constituents as antioxidants
JOURNAL OF NATURAL PRODUCTS. Vol. 65. Pag.1773-1776
ISSN:0163-3864.
Aquino, Rita Patrizia; Armando, Cáceres; Morelli, Silvana; Rastrelli, Luca
Versione online
Digital Object Identifier (DOI): 10.1021/np020018i
Codice identificativo ISI: WOS:000180190100006
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-12244312474
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2002
Articolo in rivista
Flavonol glycosides and a naphthopyranone glycoside from Paepalanthus macropodus (Eriocaulaceae)
BIOCHEMICAL SYSTEMATICS AND ECOLOGY. Vol. 30. Pag.275-277
ISSN:0305-1978.
PEZZUTO DE ANDRADE, F. D.; Rastrelli, Luca; Pizza, Cosimo; Sano, P. T.; Vilegas, W.
Codice identificativo ISI: WOS:000174060800012
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-0036182007
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2002
Articolo in rivista
Caratterizzazione del chimismo delle acque dell’isola di Ischia e suo patrimonio termale: risultati di una indagine decennale.
MEDICINA CLINICA E TERMALE. Vol. 48. Pag.279-284
ISSN:1123-9395.
Rastrelli, Luca; Nappi, P; Pianese, L.
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-0036266345
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2002
Articolo in rivista
Fatty acid composition and antioxidant levels in muscle tissue of different Mediterranean marine species of fish and shellfish.
JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY. Vol. 50. Pag.7314-7322
ISSN:0021-8561.
Passi, S.; Cataudella, S.; DI MARCO, P.; DE SIMONE, F.; Rastrelli, Luca
Codice identificativo ISI: WOS:000179613200022
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-0037021631
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2002
Articolo in rivista
Determination of organophosphorus pesticide residues in Cilento (Campania, Italy) virgin olive oil by capillary gas chromatography.
FOOD CHEMISTRY. Vol. 79. Pag.303-305
ISSN:0308-8146.
Rastrelli, Luca; Totaro, K.; DE SIMONE, F.
Codice identificativo ISI: WOS:000179219800004
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-0036876761
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2002
Articolo in rivista
Neuropharmacology Activity of Alkaloids from South American Medicinal Plants
CURRENT MEDICINAL CHEMISTRY. Vol. 2. Pag.1-15
ISSN:0929-8673.
Capasso, Anna; Aquino, Rita Patrizia; DE TOMMASI, Nunziatina; Piacente, Sonia; Rastrelli, Luca; Pizza, Cosimo
Digital Object Identifier (DOI): 10.2174/1568015024606600
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-0036279741
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)